Kama Sutra standjes

Goed zijn in bed, dat ben je of dat ben je niet. Het is volledig subjectief, want waar de een van een gat in de lucht springt, trilt de ander van afkeer. Maar ondanks de individuele voor- en afkeuren, zijn er een paar universele dingen die je kunt aanleren en die mannen nooit zullen vergeten.

10 x best lovers tips

1. Speak up

Ook bij goede seks draait alles om communicatie en dat geldt zeker ook voor vrouwen. Mannen kunnen veel, maar gedachten lezen, is er zeker niet een van. De meest betrouwbare manier om geweldige seks te hebben, is om in staat te zijn om te laten weten wat je lekker vindt. Dat kan door erover te praten, door te kreunen als iets lekker voelt of subtiel zijn hand daar brengen waar jij het wilt.

2. Geen sleur

Zou er iemand zijn die tevreden is met zijn seksleven als ze het altijd en eeuwig in hetzelfde standje doen? Afwisseling is noodzakelijk om het allemaal spannend te houden? Geen inspiratie? Kijk dan eens bij een van deze lekkere standjes.

3. Wees je zelfstandige zelf

Het is best moeilijk om je te laten gaan, als je alleen maar denkt aan hoe je eruitziet als je bovenop zit of hoe dik je kont is bij doggy style. Wees zelfverzekerd en trots zijn op je lichaam. Hou van je lijf. Het is misschien makkelijker gezegd, maar probeer het. Begin met mooie dingen van jezelf op te noemen. Of ga een keer naar de sauna en kijk naar andere vrouwenlichamen. Misschien heb je geen killer-body, maar je bent zeker mooi. Own your body. En de goede seks komt dan echt vanzelf.

4. Wees geen zeester

Mannen vinden het vreselijk als een vrouw als een zeester in bed ligt. Dus leun niet naar achteren om de man alles te laten doen. maar neem initiatief. Geniet ervan. Laat je gaan. Goed in bed zijn, betekent dat je oprecht plezier beleeft.

5. Suprise

Vrouwen die goed in bed zijn, proberen zo nu en dan iets anders om het interessant te houden. Niet een geplande avond waarin alles precies zo verloopt als veracht, maar ongeplande spontane seks.

6. Neem de leiding

Een vrouw vol zelfvertrouwen, die onbeschaamd is dat ze seks wil en ervan geniet, is onweerstaanbaar. Echt, mannen vinden dat het meest aantrekkelijkste in de wereld. Niet hoe je eruit ziet, hoe oud of jong je bent, maar een sterkte vrouw die durft te genieten dat is wat mannen nooit vergeten.

7. Geen schaamte

Twee naakte mensen die lichaamsvloeistoffen uitwisselen kunnen onverwachte geluiden maken en vreemde niet altijd lekkere geuren afgeven. Dat hoort erbij en is niets om je voor te schamen. Onverwachte bewegingen, een per ongeluk kopstoot of je valt uit bed toen je probeerde over te schakelen naar de reversed- cowgirl? So what! Lach erom en klim er weer op.

8. Wees gul

Een voorwaarde om goed in bed te kunnen zijn, is dat je jezelf niet wegcijfert voor je bedpartner. Wat niet betekent dat het jouw privé masturbatie feestje is, dus vergeet je partner niet. Soms is het handig om je eigen behoeftes even apart te zetten en je volledig te richten op het plezier van je partner. Niet omdat je niet weet hoe je moet genieten, maar puur om de persoon met wie je bent volledig wilt laten onderdompelen in genot.

9. Ervaring telt

Door veel te experimenteren en nooit bang te zijn om iets nieuws te proberen, weten mensen die goed in bed zijn wat ze leuk vinden en wat voor hen werkt. Klinkt eenvoudig, maar er zijn nog steeds genoeg vrouwen die geen idee hebben wat ze willen in bed, dus als je het zelf niet weet, hoe kun je het dan aan je bedpartner laten weten. Ken jij jouw lekkere plekje nog niet? Lees dan dit artikel.

10. Wanted

Iedereen voelt zich graag gewild, en dat is precies wat mensen die goed in bed zijn, doen. Het gaat er niet alleen om goed te zijn in orale seks of om elk standje te proberen, het gaat er meer om om in staat te zijn het ego van je bedpartner op de juiste manier te strelen.

Meer lesen? 10 x waarom zoenen gezond is