Een pakketje ontvangen is altijd leuk, ook als je het zelf besteld hebt maar helemaal als er een verrassing in zit. En als die verrassing dan ook nog kan zorgen voor vuurwerk in bed, dan is het toch helemaal geweldig. Teasy levert dat, en hoe!

Plagerijtje

Zonder er al te veel voor te doen, wordt de opwinding bij je thuisbezorgt. Een doos vol met lekkernijen, niet om op te eten maar om elkaar bij af te likken. Alleen de doos op zich is al en kadootje en deze zit ook nog eens vol met lekkere speeltjes die alle zich al voor verrukking zorgen. Maar wat Teasy zo bijzonder maakt is de ervaring die erbij geleverd wordt.

Kaartje leggen

Teasy is een groot erotisch avontuur, aangeleverd in delen. Het eerste deel heet Folow your senses. En dat is precies wat je gaat doen, je zintuigen worden op scherp gezet om zo tot een ultieme ervaring te komen. Het avontuur wordt geleid door de fictieve Teasy, aan de hand van kaarten en opdrachten neemt ze jullie bij de hand om tot hoge hoogtepunten te komen.

Teasy voor wie?

Teasy is geschikt voor ieder stel dat seksueel wat spice kan gebruiken. Zeker als je elkaar langer kent, neemt ook de sleur in de slaapkamer toe. Dat kan je op verschillende manieren doorbreken, maar met Teasy doe je het niet alleen spelenderwijs, juist omdat het zo stylish is en goed in elkaar zit, wordt het veel makkelijker om de ongemakkelijke conversatie over seks en seksuele voorkeuren te openen.

Meer dan seks alleen

Ook als je niets te klagen hebt over je seksleven, is Teasy de moeite van het ontdekken waard. Zelfs als je nog niet alles aan elkaar hebt ontdekt, is het de ideale manier om elkaar beter te leren kennen. Eigenlijk kan ieder stel wel een Teasy gebruiken, het is anders, nieuw, spannend en vooral heel erg opwindend. Doordat je de seksspeeltjes niet zelf kan uitzoeken, word je geprikkeld om voorbij je comfort zone te gaan, en dat kan leiden tot spectaculaire nieuwe sensaties. En geen zorgen, er zit niets geks of engs in de doos, daar is het allemaal veel te stylisch voor.

Laat je leiden

De Teasy-opdrachten worden verdeeld over M (mannen), V (vrouwen) en voor jullie beiden. Er zit een spannende opbouw in die genoeg aan jullie fantasie overlaat en ook ruimte biedt voor variatie en eigen initiatief. Alle zintuigen komen aan bod en wellicht wel op een manier die jullie nog niet eerder ontdekt hebben. Zit er een opdracht bij waarbij jullie je niet prettig voelen, dan kan je die gemakkelijk overslaan of op een andere manier invullen.

Teasy-experience

Natuurlijk kan je zelf ook shoppen en sexy speeltjes uitzoeken, maar Teasy is zover meer. Het is een 5 sterren haute cuisine ervaring, inclusief een Spotify-playlist voor ieder avontuur om je helemaal onder te dompelen in dit sexy avontuur. En je hoeft er niet zoveel voor, maar des te meer wel mee, te doen. Deze spannende doos thuis krijgen, is super simpel. Je meldt je online aan en je krijgt vanzelf de erotische avonturen box thuisgestuurd. Wil je even een pauze, of kan wil je nog even blijven genieten van de eerste doos, dan kan je gemakkelijk de Teasy box pauzeren of stopzetten. De zet is aan jou, het is jouw feestje en een feestje is het.

Ook leuk

Wat ook echt superleuk is, is dat je je kan aanmelden als tester bij het Teasy-testpanel. Je kan dan als eerste de lekkerste speeltjes uitproberen en je hebt een stem of het wel of niet in de Teasy-box wordt opgenomen. En als je weet dat alle producten van Teasy speciaal door Teasy geselecteerd, ontwikkeld of gefabriceerd worden, met een unieke Teasy signature, maakt dat het testen alleen nog maar leuker.

LieveLieseLotte.nl goes Teasy

Wil je dit sexy avontuur zelf ervaren? LieveLieseLotte.nl heeft een geweldige aanbieding voor je: klik HIER. En gebruik de kortingscode:  LIEVELIESELOTTE15 voor maar liefst 15% discount.