klaarkomen

Cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen en zeker ook om te geven, Dat geldt voor deze vibes helemaal. Geef je BFF eens een presentje om nooit te vergeten… hier 5 lekkere tips:

1.Smile; It’s Fun Factory 

Op het nachtkastje ziet het er niet uit als een kunstwerkje, maar bij gebruik denk je daar echt anders over. Deze Fun 2.0, wil je echt niet missen. Dzee Volta verwent je vulva zoals je dat ook wilt. Usb oplaadbaar en waterdicht… wel een beetje duur presentje, maar iedere euro waard.. Nee, niet voor gebruik in het (zwem)bad…

2. Ook als je vriendin geen Sasha heet…

Een stuk goedkoper, zeker niet minder plezierig, maar wel heel anders. De Jil Sasha is meer dan een vibrator alleen, het is ook een stelletjes-toys voor meer dan het individuele genot. Synergie 2.0 zeg maar. Ontzettend flexibel, vibrerend en zowel plezier van voren als van achteren.

3. Deo, maar niet voor de geurtjes 

Klittra of Sweden komt met een deodorant roller die je doet laten zweten. Geweldig dus om ergens in je huis rond te laten slingeren… want wie zou er bedenken dat deze deo je doet laten zinderen. Druk deze vochtige natte bal tegen je clit, en je hebt eigenlijk geen man meer nodig.

4. Echo echoooooo

Svakom echo is something else… En je kan ‘m op je nachtkastje laten liggen en je kan ‘m in bed gebruiken voor verleidelijke hoogtepunten. Uren lang plezier in je eentje of met je partner met deze mooie en oh, zo lekkere design vibrator.

5. Into 50 shades?

Ben je met je bestie naar de 50 shades movie geweest? Dan is dit een perfect en kinky cadeautje voor haar, waarover jullie zeker goede ervaringen kunnen uitwisselen. Ziet er ook nog mooi uit… maar niet om naar kantoor te dragen haha

Lees ook: Oranje vibes & doe mee met deze leuke quiz