Ze keek geïrriteerd op de klok in de woonkamer. 5 voor 10. Haar boiler had het gisteravond begeven en de reparateur zou tussen 8 en 10 komen. Ze probeerde een lichte paniek te onderdrukken, als hij niet zou komen moest ze dan nog langer wachten of toch gewoon naar haar werk gaan? Ze verafschuwde het dat ze afhankelijk was en dit soort klussen niet zelf kon oplossen. En juist vandaag, om 1 uur zou ze een gesprek hebben met haar baas, ze hoopte op die promotie waar ze zo hard haar best voor had gedaan. 

Ze keek nog een keer in de spiegel. Niets mis mee, en trok haar rok iets naar beneden. Ze was tiptop gekleed, beschaafd sexy. Zwarte hakken, blote benen, kokerrok en een zachtroze blouse, rode lippenstift en haar haar nonchalant los. Hieraan zal het niet liggen, dacht ze. En op dat moment ging de deurbel. Opgelucht drukte ze op de intercom. “3e etage, rechterdeur”, melde ze. 

En ze opende de deur naar de gang en liep naar de keuken om de koffie aan te zetten. Werklui willen altijd koffie, dacht ze. 

Ze draaide zich om en deed geschrokken een stap achteruit. Hij stond vlak voor haar en ze drukte zichzelf tegen het aanrecht aan, beide handen hielden het aanrechtblad vast. Haar adem stokte. Wow, wat een ontzettend lekker ding, dacht ze terwijl ze zocht naar woorden over de cv ketel. 

Hij had een overall aan, de bovenkant onverschillig om zijn middel geknoopt, en een strak wit t-shirt, wat al lang niet meer wit was, maar waar zijn brede armen goed zichtbaar waren. Ze had een zwak voor gespierde armen. Ze kon er niets aan doen, het maakte haar altijd week. De meeste mannen die ze had gezien met dit soort armen, waren oerlelijk. Niet het soort waar je fantasieën s’ nachts over gaan. Maar deze wel, bruingetinte huid, blauwe ogen en een prachtige kop. 

“Waar is het probleem”, zei hij met een diepe stem. Voor haar gevoel duurde het even voordat ze kon antwoorden en ze liep vooruit in de lange smalle gang naar de meterkast, waar de boiler hing. Ze opende de deur, en ze stapte de kast binnen om aan het plafond aan het lichtkoordje te trekken. Ze realiseerde zich dat hij vlak achter haar stond en dat ze door zich uit te rekken, ze er erg lekker uit zag. Zou hij naar mijn kont kijken?, en ze bloosde bij haar eigen gedachte. “Hier moet ik wel mee uit de voeten kunnen”, zei hij zwoel en ze vroeg of hij melk of suiker in zijn koffie had. Zwart, was zijn antwoord. Dat had ze zelf ook wel kunnen bedenken en ze liep terug naar de keuken. 

Haar hart bonkte snel. Ze leunde tegen het aanrecht, sloot haar ogen en streelde met beide handen de binnenkant van haar dijbenen, waardoor haar rok omhoog schoof. Voorzichtig raakte ze heel even haar schaamlippen aan, en ze voelde hoe ontzettend nat ze was. Ze ademde diep uit. 

“Hmmm, lekker hoor, zei hij, terwijl ze ontsteld haar ogen weer opende. Hij gaf haar geen kans voor een reactie en zei dat ze even mee moest lopen, hij moest haar wat laten zien. Ze stonden zij aan zij in de deurpost van de kast en ze probeerde zich te concentreren op zijn uitleg over de blauwe schakelaar. “Kan je daar bij?”, vroeg hij terwijl hij zijn ene hand op haarlinkerzij had gelegd en met de andere hand wees naar de schakelaar waar het allemaal op ging. “Ja, dat moet lukken”, zei ze. “ En anders bel ik jou weer”, voegde ze er uitdagend aan toe. “ Dat kan altijd”, en hij tilde haar zachtjes tegen de deurpost aan. Zijn handen branden op haar zij, ze leunde haar hoofd naar achteren en duwde haar lichaam tegen hem aan. Ze kreunde heel zacht. 

Hij pakte haar kont en schoof haar rok omhoog, met beide handen pakte hij haar slipje en trok dat zachtjes maar resoluut naar beneden. Ze opende haar benen terwijl hij haar uitdagend aan keek en door zijn knieën zakte. Hij duwde haar rok nog meer omhoog, keek haar recht in de ogen voordat hij met zijn tong haar klit bewerkte. 

Ze ontspande totaal en ging er helemaal in op. Ze was vaker gebeft, maar hij deed dingen met zijn tong die ze nog niet eerder had ervaren. Hij duwde zijn tong diep bij haar naar binnen om vervolgens aan haar clitoris te zuigen, hij begroef zijn hoofd tussen haar benen en zijn minuscule baardhaardjes zorgden voor een extra sensatie. Zijn handen waren ondertussen onder haar blouse haar tepels aan het masseren en ze kon niet anders dan intens genieten van deze verwennerij. Ze pakte zijn hoofd, opende haar benen meer en terwijl hij met zijn tong haar clitoris aan het bevredigen was, kreunde zij dat hij door moest gaan. Bijna kwam ze klaar, ze bewoog haar lijf op en neer en drukte hem dieper tegen haar aan. Ze kreunde en steunde, zo dicht zat ze tegen een orgasme aan. 

En jaaaaaaa, oh ja, ja ja. Daar was het. Een diep ontspanning kwam over haar heen en haar lichaam schokte na. Haar benen trilde, haar handen nog steeds op zijn hoofd. Oh, wow, wat was dat lekker, wist ze er nog uit te brengen. 

Hij stond op, trok haar slip weer omhoog, haar rok naar beneden. En keek haar aan. Hij glimlachte, gaf haar een liefdevolle kus en vertrok. “Tot de volgende keer”, riep hij haar lachend na. 

Ze vond ‘m leuk. Leuker dan ze wilde toegeven. T was sexy, mannelijk, niet uitgesproken knap maar wel met een mooie kop. Als hij op een bepaalde manier keek, leek het alsof zijn hoofd breder werd, als een stier klaar om in de aanval te gaan. En dan zoende hij haar. Zacht, teder en lang. Dat kon hij goed. 

Hij was eigenlijk wel de beste minnaar zie ze ooit had gehad. Zijn lijf was soepel en hij bewoog lening om haar heen. Hij genoot van haar en zij genoot van hem, van alles wat hij deed. Hij had iets spannends, iets stoers, iets onweerstaanbaars. 

Ze had ontzettend de drang om van hem te zijn. Om zich compleet over te geven. Om het hem continue naar zijn zin te maken. Met hem durfde ze verder te gaan, verder dan ze ooit gegaan was. Ze zocht de grens op en ging er dan net iets overheen. Met hem aan haar zijde kon ze dat, durfde ze dat. Hij stimuleerde dat ook. 

Hij daagde haar uit, liet haar foto’s en filmpjes van zichzelf maken waar ze zichtbaar van genoot maar waarbij ze wel over een drempel heen moest. Ze poseerde voor hem en ze genoot van zijn blik, zijn verlangen, zijn genot. 

Ze hadden allebei een fantasie. Het begon met de vraag van hem, of haar dat ook lekker leek. Haar blik zei alles. Het was ook zijn fantasie vertelde T zonder schaamte. Een triootje. Maar niet met een vrouw zoals alle mannen clichématig fijn vinden, maar met een man. Ze werden beide zo geil bij dat idee dat ze tijdens het vrijen, vlak voor het klaarkomen, ze in elkaars oor fluisteren hoe het zou zijn met een andere man erbij. Ze kreunde en kermde bij de woorden en het bracht hun tot een ongekend orgasme. En nu lag zie hier naakt op haar buik in deze iets wat ranzige hotelkamer. 

Er werd geklopt. T knikte vragend naar haar. Ja, ze wist het zeker, dit wilde ze al zolang, en ook al ging haar hart als een bezetene te keer, haar hele lijf trok samen van verlangen. En hij opende de deur. Hij zat achter haar, streelde zacht haar kontje en de binnenkant van haar benen. Ze voelde zijn opwinding, zijn adem, zijn stijve pik tegen haar been en genoot daarvan. 

De vreemde man stond voor haar, naakt en trok zachtjes aan zijn pik om hem hard te maken. Zijn hand raakte haar gezicht en zijn vingers drongen haar mond binnen. Ze zoog eraan en keek uitdagend naar hem. Hij werd hard en glimlachte, duwde haar hoofd naar achteren en stopte zijn smalle maar lange pik in haar mond. 

Traag maar vastberaden. Hij bewoog haar hoofd in zijn ritme. Haar hand had zijn pik vast en ze zoog speels en harder, likte en liet haar tong over zijn eikel gaan. Ze kon goed pijpen. Geleerd uit pornofilms en door ervaring. Ze vond pijpen ook lekker. Ze kon intens genieten van een man die kronkelde en kreunde, van de macht die ze had om hem wel of nog niet klaar te laten komen. 

Op haar knieën, dan kon ze hem dieper in haar keel voelen, daar werd ze nog geiler van. Hoe dieper, hoe beter. En ook bij deze man, deze was iets te lang om hem helemaal in haar mond te nemen, maar ze ging zo ver als ze kon. T kwam op zijn knieën zitten, pakte haar hoofd en bewoog het zachtjes. 

Ze keek hem aan en werd gek van verlangen. Zijn tong likte haar lippen en raakte zo de pik van de andere man. Ze waren hem samen aan het pijpen en ze voelde hoe haar kutje brandde, dit was zo opwindend, zo geil, zo spannend dat ze in vuur en vlam stond. Ook de vreemde man werd er supergeil van. 

Terwijl hun tongen de pik aanraakte van de vreemde man keken ze elkaar aan en ze waren nog nooit zo dichtbij elkaar geweest. 

Door dit te delen, samen te doen, waren ze meer verbonden dan ooit. 

De vreemde man deed een stap naar achteren, draaide haar om, gooide haar kontje omhoog en begon haar drijfnatte kutje te likken. Hij pakte de hand van T en bracht die naar zijn lul. Hij gaf het ritme aan en T trok hem af, langzaam, tergend langzaam terwijl hij toekeek hoe haar kutje gelikt werd en zij kreunde van genot. Ze keek naar hem. En ze wilde hem ook pijpen. Ze was nog nooit zo geil geweest. 

Ze had hierover gefantaseerd, maar zich ook gerealiseerd dat het in haar hoofd wel eens fijner kon zijn dan in het echt. Maar dit overtrof alles. Haar gevoel voor T, te delen met een volkomen vreemde man in een onpersoonlijke hotelkamer gaf haar een onbeschrijfelijke energie. Ze kwam klaar, intens, diep, haar benen trilde, haar hele lijf schokte, alsof al haar vezels ontplofte, alsof haar hele lijf in de diepte ontspande. 

Ze voelde zich licht in haar hoofd, duizelig maar op een hele prettige manier. En terwijl ze in haar flow zat, voelde ze de pik van de vreemde man in haar branderige kutje. 

Ze was net ontploft en nu die vreemde lange lul erin was dat wel wat ze wilde? 

Maar de vreemde man stootte door, dieper, en nog een beetje dieper. En oh, ja. Dit was wat ze wilde en gelijkertijd stopte T zijn brede harde pik in haar mond. Hij had echt de lekkerste van alle mannen. Als ik hier een foto kon plaatse kon je het zelf zien. Groot, maar niet te groot, breed maar niet te breed en mooi recht. Ze was echt stapelgek op deze lul. Haar lul. 

Ze mocht er mee doen wat ze wilde, en ze kon er geen genoeg van krijgen. Nu diep in haar mond. 

Ze had hem al vaak in haar mond gehad. Soms op rare plaatsen, ongemakkelijk, openbaar, stiekem of open en bloot in bed, maar altijd met veel plezier. Heel veel plezier. Je kon haar ‘s nachts wakker maken en dan zou ze met alle liefde deze pik afzuigen. Nu dus ook, terwijl ze door een wildvreemde geneukt werd, zoog ze aan ‘haar’ pik. 

Ze voelde de vreemde man dichterbij een orgasme komen, zijn pik zwol een beetje op, en hij trok hem eruit. Ook hij kwam op zijn knieën voor haar gezicht zitten. Ook hij stopte zijn lul in haar mond en ze was twee mannen tegelijkertijd aan het pijpen. De een na de ander, met haar tong om de eikel van de een, zuigend aan de ander, Dit was het hoogtepunt van geil. De pikken van de mannen raakte elkaar. Ze wist niet of de mannen dat ook fijn vonden maar voor haar was het de ultieme kick. Nog geiler werd ze, zoog harder, ademde zwaarder en ging helemaal los in het moment, haar moment met twee zalige harde pikken in haar en bij haar mond. 

Ze voelde da haar opwinding werd overgebracht en ook de mannen gingen zwaarder ademen, en bewogen sneller en sneller. Beide pikken stopte in haar mond en zoog eraan alsof haar leven ervan af hing. Ze voelde hoe ze opzwollen, dikker werden, en dikker en dikker, ze kon ze niet meer in haar mond houden, haalde ze eruit en ze kwamen klaar, tegelijk bijna, en spoten hun sperma in haar mond, Ze opende haar mond zo ver als ze kon en zag hoe ze spoten. Dit was het hoogtepunt van lekker. Er is niets lekkerders in deze wereld dan het sperma eruit zien spuiten en op je en in je voelen. Ze likte haar lippen af, en slikte.

Ze gloeide, ze brandde ze beefde, ze  zweefde. Haar fantasie was uitgekomen en was beter dan ze ooit had bedacht. Het voelde alsof haar lichaam aarde had verlaten en ze vloog, tranen van genot en geluk stroomden over haar wangen. Ze kuste T op zijn lippen. Ik hou van jou spraken haar ogen, en zijn blik zei hetzelfde. 

Ze had zich nog maar net aangemeld op Tinder en de berichten stroomden al binnen. Had vast ook iets te doen met haar profielfoto die haar ontblootte schouders lieten zien. Het was een beschaafde foto, zeker niet ordinair. Maar kennelijk zagen de mannelijke tinderaars daar iets anders in, want er kwamen heel wat oneerbare voorstellen binnen. Ze vond het wel grappig. 

Tinder was het nieuwe zappen. In plaats van avonden lang op de bank te hangen op zoek naar dat ene leuke televisieprogramma, was ze nu urenlang op zoek naar die ene leuke man. Links, links, links en links. De hoeveelheid mannen die met ontblootte bierbuik voor de caravan of Mercedes stonden waren in overvloed. Maar een enkeling haalde de rechterhoek. En dan moest je nog maar afwachten of het een match was. In haar geval was dat bijna altijd raak. Maar dan begon het datingsspel pas. 

De eerste communicatie liet zij altijd volledig afhangen van de nieuwe match. En goede manier om te kijken of hij geschikt is voor de volgende ronde. Er bleef er die avond maar een over. En hij schreef leuk, goed gevoel voor humor en was geïnteresseerd. De chatberichten gingen over van alles en nog wat en waren meer dan onderhoudend. Heel voorzichtig werd er geflirt van beide kanten maar niets spannends. 

Deze trend zette zich nog een paar avonden door. Soms alleen een berichtje voor het slapen gaan maar wel iedere dag even contact. Naar mate de tijd vorderde, nam het flirten toe en de spanning werd voelbaar. Even kort hadden ze met elkaar gebeld, een normaal gesprek, niets bijzonders maar fijn om elkaar stem te horen. Het deed het verlangen alleen maar toenemen. En de selfies werden ook steeds gewaagder. 

Toen hij appte dat hij ontzettend opgewonden was en haar graag had willen voelen, was het hek van de dam. Een continue stroom van blote selfies, kreunende geluidsopnames en zelfs enkele video’s kwamen voorbij. Ze genoot er van, en verbaasde zichzelf over hoe opgewonden ze kon worden van een foto van een stijve pik. 

Zijn behoefte aan foto’s van haar wonden haar extreem op en ze maakte met plezier de meest geile foto’s van haarzelf. En al snel wilde ze beide meer. Ze waren al klaargekomen in elkaars digitale gezelschap en verlangde naar een vleselijke aanraking. De fantasieën over hoe hun afspraak zou gaan verlopen werden met veel gekreun gedeeld. Ze konden niet langer wachten en aangezien ze beide druk waren, werd er alles op alles gezet om elkaar zo snel mogelijk te zien. Hij had haar beloofd dat op het moment ze elkaar zouden zien, hij op zijn knieën zou gaan, haar broek naar beneden zou trekken en haar klaar zou likken. Ze kwam al klaar bij het idee. 

Dit weekend ging ze bij vrienden op bezoek en hij moest daar in de buurt optreden met zijn band, dus zaterdagavond om 11 uur op het parkeerterrein. Vanaf 9 uur gierde de zenuwen door haar lijf. Ging ze dit echt doen? Ze verlangde er zo naar, maar ze vond het ook doodeng. Een vreemde man, althans iemand die ze nog nooit gezien had en de risico’s die ze nam. 

Hij appte om half 11, met dezelfde vraag: “Gaan we dit echt doen?”. Ja! Schreef ze. Ze wist dat als ze dit nu niet zou doen, ze er spijt van zou krijgen, zo’n bizarre en spannende ontmoeting die tegelijkertijd zo veilig voelt komt niet dagelijks voorbij. En ze was ook gewoon te geil om nee te zeggen.

Met een bonkend hart zag de een auto aan komen rijden op het verlaten parkeerterrein. Hij stopte, stapte uit, kust haar. Hij legde haar had op zijn kruis en ze voelde hoe stijf hij was en hoe groot hij was. Ze glimlachte. Hij bracht haar naar de achterkant van de auto, trok haar broek naar beneden en begon haar clitoris te likken. Haar hoofd viel achterover van genot en ze probeerde stil te kreunen. Er kwam iemand aan lopen en ze besloten een andere plek te zoeken. In de auto maakte hij zijn broek los en legde hij haar hand op zijn pik. Ze pijpte hem terwijl hij reed en op zoek ging naar een rustigere plek. Die vond hij op een industrieterrein. Ze was zo nat, zo opgewonden door de situatie en door zijn grote en gretige pik. 

Hij vond het zalig dat ze zo geil was en likte het met gretigheid op. Ze stonden ondertussen achter de auto. Ze was bijna klaargekomen door zijn tong op haar opgezwollen clitoris, mar net daarvoor draaide hij haar om, spreidde haar benen, drukte haar inmiddels ontblootte borsten op de kofferbak en drong zacht maar vastberaden bij haar naar binnen. Zijn handen hadden haar heupen vast en hij bewoog haar lijf in zijn ritme. Hij kreunde, hard en zei steeds hoe geil hij dit vond, en hoe geil hij het vond dat zij zo nat was. 

Ze liet zich helemaal gaan, hij bestuurde haar lichaam en ze liet zich meesleuren met zijn ritme. Zich realiserend dat dit zo uitzonderlijk geil was dat ze er maar beter iedere seconden van kon genieten. En dat deed ze. Ze ging er helemaal in op, op dit koude verlaten parkeerterrein in de middle of nowhere. 

En op het moment dat ze dacht dat hij klaar zou komen, dat hij extra hard stootte en nog dieper in haar natte kutje binnendrong, op dat moment trok hij zich terug. Pakte haar resoluut bij de schouders, draaide haar om en drukte haar op haar knieën. Met een hand op haar hoofd, en in de andere zijn harde stijve pik die hij in haar mond stopte. “Pijp me”, smeekte hij. En zijn lul schoof diep in haar keel. 

Met beide handen op haar hoofd manoeuvreerde hij haar in het ritme wat hij wilde, steeds wat dieper en sneller. En sneller en nog dieper, en harder en ze voelde hoe zijn lul opzwol in haar mond, hoe hij dikker werd en zijn hart erin klopte, het bloed stroomde en hoe hij diep in haar keel spoot. Ze zoog eraan, voelde het sperma in haar mond in haar keel vloeien en hield het nog even vast, alsof ze het nog meer wilde proeven voordat ze het doorslikte. Ze likte haar lippen af en de druppel die in har mondhoek zat. 

Ze pakte zijn pik vast en terwijl ze hem uitdagend aankeek, zoog ze de laatste druppels sperma uit hem. Hij kreunde. 

Dit was het geilste, spannendste en meest opwindendste wat ze ooit gedaan had. Haar hele lijf tintelde, ze zweefde en voelde een lichte duizeling die haar euforisch stemde. Ze voelde zich zo sexy en zo vrouwelijk. Ze dacht dat het hier bij bleef, dat dit een one time ding was waar je met weemoed op terug kon kijken. Maar ze wist niet dat dit het begin was van heel veel spannende avonturen.  

#Erotisch verhaal. Spannend? Lees ook? sexy boeken of kijk kinky movies