sexy film

Ben je de brave films van Netflix zat? Kijk dan naar een van deze sexy, gepassioneerds, romantische en vooral super opwindende films… Heb jij ze allemaal gezien?

1. Eyes wide shut (1999)

Stanley Kubrick’s film deed heel wat stof opwaaien. De relatie tussen Tom Cruise en Nicole wordt op de proef gesteld als zij haar seksfantasieën over andere mannen deelt.

2. Y Tu Mamá También (2001)

De door seks geobsedeerde jonge mannen worden beiden door een oudere vrouw verleid. Met het beroemde triootje als hoogtepunt.

3. God’s Own Country (2017)

Van een snelle, bijna agressieve seksuele ontmoeting met weinig intimiteit naar een romantischere en meer intense.

4. Carol (2015)

Een waanzinnige rol van Cate Blanchett die je doet zinderen.

5. Mulholland Drive (2001)

David Lynch is de meester in het maken van beladen seksscènes. Zinderende misleiding en de gekwelde masturbatiescène die je niet mag missen.

6. Boogie Nights (1997)

Paul Thomas Anderson kan er ook wat van in deze film over de Amerikaanse porn industrie in de eind jaren ’70. Met Julianne Moore and Mark Wahlberg die een prothese penis van bijna 18 cm droeg.

7. Sleeping Beauty (2011)

Nee, dit heeft niets met sprookjes te maken, maar alles met jonge studentes die in een exclusieve club het verlangen van mannen vervullen.

8. Elles (2011)

Juliette Binoche werkt als journalist aan een verhaal over sekswerkers. Hun realiteit dwingt haar om haar eigen seksualiteit opnieuw te onderzoeken. Als je deze film nog niet gezien hebt, verras jezelf…

9. Unfaithful (2002)

Een erotische thrller bij uitstek met Richard Gere en Diane Lane.

10. Crash (1996)

Niet te verwarren met een thriller onder dezelfde naam, deze film van David Cronenberg is controversieel vanaf de start, waar James Spader, Holly Hunter en anderen hun seksuele kick uit car crashes halen.

11. Basic instinct (1992)

Tja. Hier valt weinig over te zeggen… behalve ga dat zien.

12. Secretary (2002)

Lang voor 50 tinten was er dit. De veeleisende en agressieve advocaar Mr. Gray. Met Maggie Gyllenhaal en James Spader in de eerste mainstream BDSM movie. Een echte prijswinnende aanrader.

13. 9 1/2 weeks (1986)

Mister Gray is het synoniem van rijke en dominante mannen waar vrouwen opgewonden worden van hun eisen. In de jaren ’80 was dit baan doorbrekend, zo erotisch dat deze niet aan de lijst mag ontbreken.

14. Shame (2011)

De Steve McQueen film met Michael Fassbender en Amy Hargreaves met de opwindende seksscène voor de hoge ramen van het The Standard Hotel.

15. Blue Valentine (2010)

Michelle Williams en Ryan Gosling spelen de sterren van de hemel en de orale seks is zo realistisch dat het weinig aan de verbeelding overlaat.

16. Blue is the warmest color (2013)

Een fantasie van menigeen twee jonge Franse schoolmeisjes in een verwoestend liefdesverhaal met schokkende seksscènes. Een van de vele scenes nam 10 dagen filmen in beslag.

17. Gone girls (2014)

Een David Fincher film die je doet zinderen…

18. Wild things (1998)

Last maar zeker not least, deze verrukkelijke film met het trio Denise Richards, Neve Campbell en Matt Dillon is niet te missen.

meer lezen? Lees hier over sexy spelletjes