Kama Sutra

In deze koude dagen kan je het samen lekker warm maken. Lange donkere winteravonden lenen zich er prima voor om eens out-of-the-box de liefde te bedrijven. Doe eens gek en laat je verrassen door een van deze spicey games.

1. Dobbelen

Nee, dit heeft niets met Mien Dobbelsteen te maken. Eerder een verlengde van het beroemde boek The Dice Man, waar de hoofdrol speller gaat waar de dobbelstenen hem brengen. En deze dobbelstenen brengen jou naar grote hoogtes…

2. Kaarten

Een soort van strippoker voor beginners maar dan totaal anders.  Met dit Pillow Talk Intimate Card Game leer je elkaar veel beter kennen, grenzen worden verlegd en je geniet volop van elkaar. Ideaal voor stelletjes die net beginnen met experimenteren. Ontsteek het liefdesvuurt en bedank me later.

3. Bordspel

Geen mens-erger-je-niet maar een heel ander soort bordspel. Maak December de heetste maand van het jaar met Ultiem Verlangen. Een erotisch bordspel wat de pionnen doet zinderen. Door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren, genieten jullie van een opwindend avondje samen.

4. Tripple x-opoly

Monopoly komt tegenwoordig in veel varianten. Mijn voorkeur gaat uit naar deze adult versie. Je wildste fantasieën worden waargemaakt met deze hete variant. Geef jezelf en je partner het ultieme kerstcadeau. Roll the dice en geniet samen van de verschillende seksuele daden in de diverse “straten”v. Een spel wat alleen maar winnaars kent.

5. Truth or Dare

Deze dirty truth-or-dare versie is helaas niet gratis, maar wel spannend. Natuurlijk kan je zelf ook vragen en opdrachten verzinnen die sexy en opwindend zijn, maar om het een stapje verder te brengen, is er deze website….