buitenseks

We hadden bijna een hittegolf en nu dat corona aan zijn einde is, trekken we er massaal op uit. Lange zwoele zomeravonden liggen in het verschiet, dus tijd om ook eens de plekjes voor seks buiten de deur te gaan verkennen. Buitenseks, het klinkt zo lekker. Maar hoe lekker is  het? En is het echt onschuldig en ongevaarlijk? LieveLieseLotte.nl duikt erin.

1 – Wacht op een mooie dag

Buitenactiviteiten zijn altijd lastig te plannen. Heb je dit jaar besloten om je verjaardag in het park te vieren, gaat het regenen. Dus ook als heb je het ideale scenario voor buitenseks bedacht, houdt er rekening mee dat je het moet uitstellen.

2 – Wees bedachtzaam

Hoe spannend seks in het openbaar ook kan zijn, op het moment dat er een buslading Japanse toeristen foto’s van jullie nemen is de pret snel over. Wees dus zorgvuldig met het kiezen van de juiste plek.

3 – Standje staand

De makkelijkste manier om optimaal van de omgeving en van elkaar te genieten, is om een staande positie in te nemen. Leun tegen een boom, of een muurtje en pak je partner stevig vast.

4 – Waar is hier de nooduitgang?

Zorg altijd voor een plan B. Als er dan toch onverhoopt die bus toeristen stopt, weet dan welke kant je het beste pop kan vluchten.

5 – Laat je preutsheid thuis

Als je buiten seks wilt hebben, ga er dan ook voor. Wees te bang, het is de bedoeling dat het leuk is en je geniet van de opwinding. Dus gooi je schaamte aan de kant en show what you got.

6 – Bootje varen

Een boot is een ideale plek om in alle rust van elkaar te genieten. Laat het kabbelende water zijn werk doen. Natuurlijk werkt dit beter in een zeil- of motorboot en moet je in de kajak toch echt een beetje voorzichtig zijn.

7 – Toet toet!

Ook in de auto kan het super opwindend zijn om seks te hebben. Ook als is het horrorgehalte best hoog als je ergens op een verlaten bospaadje parkeert. En hoe heet het ook is, zet de airconditioning uit. Anders wordt het wel een hele lange nacht. Meer auto seks tips lees je hier.

8 – Rollarcoaster

Het is geen goed idee om tijdens een rit waar je bloedsnel door scherpe bochten gaat, je broek te laten zakken. Maar de wat rustigere attracties kunnen in dit geval voor de nodige opwinding zorgen.

9 – Picnic

Neem een extra picknick kleed mee, een om op en een om onder te liggen. Zo blijf je voor eventuele verdwaalde wandelaars mooi buiten schot.

10 – Sex on the beach

En nee, daar bedoel ik niet de cocktail mee. Seks op het strand lijkt altijd leuker dan het is. Hoe je het ook went of keert, je zit altijd met dat zand. En dat knarst. Een xxl slaapzak kan helpen, niet alleen tegen het zand maar ook tegen eventuele pottenkijkers. Of klim op de badmeesterstoel en geniet van geweldige seks met een geweldig uitzicht.

Don’t do this

  • doe je het in een tent, lekker knus dicht tegen elkaar aan, zorg dan dat je geen licht laat schijnen in de tent. Of je moet willen dat de omstanders precies weten wat en vooral hoe je het doet.
  • Doe het niet in het water. Hoe spannend een zwembad, zee of jacuzzi ook kan zijn, water haalt het natte eruit. Dus houdt het op (oraal) voorspel en doe de daad gewoon op het land.
  • Ga niet onvoorbereid naar onbekend terrein. Maar ga met opgeladen telefoon, zaklamp en eventueel een GPS voor het geval je helemaal de weg kwijt raakt.