Oproep: gastbloggers gezocht!

erotisch blog

LieveLieseLotte.nl is een online magazine over liefde, daten, seks, relaties en leven. Onze lezers zijn vrouwen (en mannen) die inspiratie willen opdoen, informatie zoeken of het gewoon ontspannen vinden om onze artikelen te lezen.

Word jij onze nieuwe blogster?

Wij zoeken gastbloggers die het leuk vinden om te schrijven over daten, liefde, seks, relaties en alles daaromheen. Zo kun je via ons je schrijfskills, je portfolio boosten en een beetje reclame maken voor jezelf!

blogger gezocht

Wat en hoe?

Heb je een onderwerp waar je graag over wil schrijven? Dat kan. Maar ook wij kunnen onderwerpen aandragen. Wil je een keer schrijven? Promotie maken voor jouw website, je portfolio opleuken of je schrijfskills verbeteren? Het kan allemaal. Wekelijks, maandelijks of gewoon eenmaling. De voorwaarden zijn wel dat het past bij onze website, dus relatie en seksgerelateerd. Maar als je een goed onderwerp weet met betrekking tot de overgang dan kan dat ook. Dus gewoon vanuit thuis en in jouw tempo.

What’s in it for you?

Jouw blog wordt anoniem of met jouw naam op onze website gepubliceerd. We bieden dus een platform voor jouw schrijfkunsten die door veel vrouwen (en enkele mannen) gelezen wordt. We hadden in 2020 bijna 80.000 bezoekers. Dit jaar zijn we van plan om de site op alle terreinen te boosten dus verwachten we veel meer lezers. Dus…


– wil je jouw schrijfkunsten aan een groot publiek tonen?
– promotie maken voor jouw website of product (wel seksgerelateerd)
– ervaring en kennis opdoen?
– een zakcentje verdienen? We hebben nu nog weinig budget, maar als wij groeien, groei jij mee!
Mail ons dan!

Schrijf je luchtig en met een knipoog, heb je foutloze teksten en met de juiste dosis humor en net op of over het randje? Mail me!