BDSM LieveLieseLotte

We hebben allemaal expliciete seksuele fantasie. Sommige houden we voor altijd en een dag voor ons zelf en andere,  waar we ons dan niet te veel voor schamen, praten we over. Dus je kan je afvragen hoe betrouwbaar deze top 10 is… maar toch.

Schaamteloos

Alle fantasieën zijn een normaal en gezond onderdeel van onze seksualiteit zijn. Sommige fantasieën zijn ofwel overgenomen uit eerdere ervaringen of iets dat we ergens gezien of gelezen hebben. Natuurlijk zijn er ook 100% bedenksels bij die volledig in ons hoofd zijn ontstaan.   

Sommige dingen waar jij opgewonden van wordt, zijn misschien sociaal onaanvaardbaar, of jij bent daar bang voor. Daarom zijn ze alleen beschikbaar via fantasie. En soms, of eigenlijk meestal, zijn dingen in je hoofd leuker dan in het echt.

Mijn meester

In het LieveLieseLotte.nl BDSM-dossier ontbreekt natuurlijk ook de fantasie niet. Een groot deel van de vrouwen komen tot een hoogtepunt bij het idee dat ze zich zouden overgeven aan een meester. Mannen die commando’s geven over hoe jij jezelf moet betasten, jou vastbinden en blinddoeken of instructies over hoe hard hij gelikt en gestreeld of wil worden en waar, brengt een grote groep vrouwen naar een intens hoogtepunt.

Lapdance

Betaald worden voor seks is ook ene soort BDSM-achtige fantasie die veel vrouwen tot een climax brengt. Genomen worden door twee mannen en porno-achtige seks is ook een gedachte die veel vrouwen ’s nachts bezig houdt. Taboedoorbrekende taferelen spelen zich af in onze hoofden. En terwijl we de vibrator uit het nachtkastje halen leven we ons helemaal uit.

Verreweg een van de meest populaire fantasieën die vrouwen hebben, is om een man te zijn. Niet voor altijd maar voor eventjes.

Inclusief voorbindpenis. De empowerment die gewoonlijk wordt geassocieerd met de agressor, geeft een kick.

Numero uno

Maar op nummer 1… de fantasie der fantasieën… is er echt een uit de BDSM-koker…. Want je raadt het nooit… of misschien ook wel maar het is….”de verkrachtingsfantasie”

Wij worden super opgewonden van het feit dat wij misbruikt worden door roofdierachtige mannen.

“Jou met geweld tegen de muur drukken waarbij jouw armen boven je hoofd door hem worden vastgehouden, terwijl hij met een hand onder jouw rok jou streelt” , is kennelijk een idee dat menig hart sneller laat kloppen. Kleren die kapot worden getrokken, benen die met kracht gespreid worden, en hij die dan als een bezetene naar binnendringt…. Hmmm, het is interessant te noemen.

En voor jou, die enige man die dit leest: houd er rekening mee dat dit een fantasie is, dit is geen enkele reden om het ook daadwerkelijk uit te voren.

Fantasieën zijn er om nooit te worden gerealiseerd.  Dat is de bedoeling. Dat is veilig, dat is lekker. Dus haal je niet sin he hoofd.

Lees ook: de andere artikelen in het LieveLieseLotte.nl BDSM-dossier & BDSM-woordenboek