De verkoop van seksuele wellness-producten is naar verwachting in 2019, $ 32 miljard. Een geweldige kans voor nieuwe ontwerpers! Waar wij, vrouwen, met smart op wachten. Toch?! Geen penis look-a-like, meer maar echte design speeltjes die niet alleen een lust voor het oog zijn..

The Dildiy

The Dildiy by Cunicode is een prototype 3D-geprinte dildo die kan worden aangepast op basis van de wensen van de gebruiker. Seksspeeltjes zijn met recht de afgelopen jaren artistieker en verfijnder geworden door de veranderende smaak en technologische vooruitgang.

De keramische dildo

Gemaakt door conceptueel ontwerper Shiri Zinn, is een keramische dildo met een bladgoud bloemenprint en een harnas gemaakt van blauwgeverfd lamsleer. Dit is de artikelfoto, mooi is ie, hé?

Wonderpuss Octopus

De Revolutionaire lingeriecollectie van Wonderpuss Octopus is gemaakt van siliconen, latex en dimensionale textielverf.

HUM

by Dimensional Industries maakte de eerste “world’s first artificially intelligent” vibrator, sex door een robot, hoe kinky is dat?

Jimmy Jane

De Zwitserse ontwerper, Yves Béhar, ontwerpt kunststukjes voor Jimmy Jane. Meer Jimmy Jane shop je bij de meiden van PikBusiness.

DILDO TAFEL

En wat dacht je van dit apart meubel stukje? De Glory holes brass table met dildo’s als pootjes.

Lelo Ora 2

Dit speelgoed maakt de lijst alleen voor zijn vindingrijkheid. In een uiterst chic pakket weten de Zweedse ontwerpers te verleiden met een ovaalvormige vibrator met een centrum met gouden accenten en een soepele touch.

Vibease

Vibease is een draagbare vibrator die reageert op slimme telefoonbedieningen. Steek het in je ondergoed en je kunt de stille trillingen instellen om te synchroniseren met de audio of geef de besturing aan je partner. Het is speciaal ontworpen voor vrouwen op basis van de belangrijkste factoren voor een vrouwelijk orgasme: audio, stemming, emotie, fantasie en stimulatie van de clitoris,” verklaarde mede-oprichter Harmione Way. “We verkopen geen seksspeeltje, we verkopen de empowerment van vrouwen, je moet je niet schamen om je goed te voelen.”

En daar sluit LieveLieseLotte.nl zich helemaal bij aan. Amen.

Lees ook: Ander soort vibrators deel 1