Dat doe je met de anale kralen of anal beads, zoals ze ook wel worden genoemd.  Een seksspeeltje met 2 of meer verbonden kralen die je anaal inbrengt. Anale kralen zijn eenvoudige anaal speeltjes en daardoor goed te gebruiken voor beginners. Voor anale penetratie zijn deze anale kralen aan elkaar verbonden door middel van een dun koordje of verbindingsstuk. Wanneer je een buttplug of anaal dildo net te heftig vindt zijn anale kralen hierom beginnersvriendelijke alternatieven. I

In dit blog leggen we uit waarom Anale Kralen niet enkel voor beginners zijn en waarom, voor gevorderden, dit anaal speeltje toch fijn en intens kan zijn.


De verschillen in anale kralen


Anale kralen hoeven niet altijd kleine kralen te bevatten. Veel gebruikers maken meteen de associatie dat anale stimulatie vrij beperkt is door kleine kralen. In werkelijkheid zijn deze kralen ook verkrijgbaar als anale ballen die je één voor één naar binnen brengt. Deze grotere anale ballen kunnen daarnaast ook voorzien zijn van extra stimulerende ribbels en noppen. Wanneer dergelijke ‘anale kralen’ worden vergeleken met een buttplug, dan zijn ze een stuk intensiever, en heftiger, in gebruik. Hierom zijn grote anale kralen meer geschikt voor gevorderde gebruikers. 


Materiaalkeuze van anale kralen


Naast de afmeting van anale kralen of anale ballen speelt materiaalsoort ook een bepalende rol in benodigde ervaring. Kies je voor siliconen anale kralen, dan zijn deze licht flexibel en vaak licht in gewicht. Als gevorderd gebruiker zou je eventueel kunnen kijken naar metalen anale kralen. Vanwege het extra gewicht zal de kringspier hierdoor extra kracht bij moeten zetten om de metalen kralen binnen te houden. Dit zorgt voor extra stimulatie maar kan soms ook als te heftig worden ervaren. Hierom adviseren we ook om niet meteen voor de grootste maat te kiezen bij solide metalen anale kralen. Ook al denk je dat het formaat goed is zorgt het extra gewicht voor een veel intensere beleving waar je op voorbereid moet zijn. 


De structuur van anale kralen

Deze eigenschap speelt met name een grote rol bij grotere anale kralen of anale ballen voor gevorderden. Naarmate het formaat groter wordt zijn de verschillende structuren hierdoor beter voelbaar. Deze verschillen zijn goed te herkennen aan noppen, speciale groeven en ribbels voor extra genot en stimulatie. Zowel bij solide en flexibele materiaalsoorten zijn deze verschillende structuren beschikbaar. Zoek je naar optimale stimulatie, kies dan voor solide anale kralen met ribbels en noppen. Als gevorderde gebruiker heb je daarom voldoende keuze en zijn anale kralen allesbehalve anaal speeltjes voor beginners.

https://www.vibies.nl/vedo-quaker-anaal-vibrator-met-stimulatie-golven-e.html