seks on the beach

Geen enkel hoogtepunt is hetzelfde, dat hoef ik je niet te vertellen. Ook al doe je exact hetzelfde het voelt toch iedere keer anders. Hier 10 andere manieren die het jou doen uitschreeuwen…

1. g-g-g-g-spot on

Of het nu verzonnen is of niet, het feit blijft dat vrouwen klaarkomen door het legendarische g-spotje. Werkt het voor jou? Of heb je geen idee waar ik het over heb…ga het in dat geval misschien toch een keertje uitproberen ….

2. Nipple-gate

Het is niet voor iedereen weggelegd, maar als jij bij de gelukkige hoort. Hoera! In je hoofd is spelen met je tepels of met je clit hetzelfde, dezelfde delen van de hersenen worden geactiveerd en het climax gevoel is er niet minder om.

anale seks samen3. The other side

Bij de meeste vrouwen roept anale seks niet direct een gil van verrukking op. Toch blijkt uit onderzoek dat een ruime meerderheid van de dames genieten van deze manier van seks. Vind je het toch een beetje too much?  Begin dan voorzichtiger met stimulatie van de anus. Dat is echt de moeite van het uitproberen waar. En bevalt dat goed, dan kan je altijd overgaan op extra hulpmiddelen zoals deze Duo Vibe Deep Purple.

Wist je trouwens dat de zenuwuiteinde van je anus niet gemaakt om een orgasme te krijgen, maar dat anale stimulatie wel ervoor kan zorgen dat je intenser klaarkomt.

4. Doe eens normaal

Het standaard orgasme is een hoogtepunt via de clitoris. Niets mis mee want het is ook een super gevoelig onderdeel van het vrouwelijke lichaam. Ook tijdens penetratie is stimulatie van de clit meer dan bevredigend en leidt tot meer intense hoogtepunten.

5. In the zone

We hebben allemaal een super gevoelig plekje, in je nek, je oorlel of handen. Stimulatie van die plekjes kunnen zeker leiden tot een hoogtepunt, misschien niet direct.. maar de aanhouder wint.

6. Mind-fuck

Als je ooit Tantra-seks hebt beoefend dan weet je dat het mogelijk is om zonder aanrakingen tot een hoogtepunt te komen. Onwaarschijnlijk? Je hebt vast wel eens een natte droom gehad. Onderschat je mind niet, denken aan seks is echt een leuk voorspel.

7. Deep throat

Keel orgasmes. Als je er nooit een hebt gehad, heb je het nooit geprobeerd of jouw keeltje is niet gevoelig voor de hoge noot. Er bestaan vrouwen die door diepe penetratie in de keel een heus orgasme krijgen. Aangezien we vaak klaar kunnen komen, is deze manier ook een welkome afwisseling.

8. More is definitely not less

Last but not least, multipel orgasmes zijn da bomba. En in principe voor iedereen te bereiken. Want oefening baart kunst. Hoe vaker je jezelf of jouw partner je naar een hoogtepunt tilt, hoe makkelijker het wordt.. dus practice, practice, practice.

Meer leuke artikelen lezen? Wat dacht je hiervan? 10-leuke-feitjes-over-seks