Tips voor mannen!

Als jouw vrouw nooit met je wil slapen, als seks zeldzaam is geworden, wat kun je dan doen om jouw vrouw in de stemming te brengen? Lees de MEN-Only artikelen van LieveLieseLotte.nl

  1. Ontlast haar geest

Het is moeilijk voor vrouwen om in de stemming te komen, laat staan ​​van seks te genieten, als ze een miljoen dingen aan hun hoofd hebben. En vaak zijn die miljoen dingen taken die moeten worden voltooid, huishoudelijk werk dat moet worden gedaan of dingen die ze morgen moet onthouden. Soms zijn het ook slechte gevoelens over negatieve gesprekken die ze heeft gehad met vrienden of familie, of het gevoel dat een deel van haar leven niet klopt. Help haar dus eerst en vooral bij het voltooien van de taken. Doe jouw deel. Wees de hele dag een gelijkwaardige partner met huishoudelijk werk, zodat ze ’s nachts niet zoveel op haar bord heeft.

Help haar dan ook om die gevoelens te verwerken. Sommige vrouwen hebben tijd nodig om alleen te werken, dus maak er een gewoonte van om haar de tijd te geven om te gaan joggen, een bad te nemen, een dagboek te schrijven of wat het ook mag zijn. Als ze dat eenmaal gedaan heeft, vraag haar er dan naar. “Is er iets waar je aan denkt waar ik je mee kan helpen?” Sommige vrouwen moeten alles kunnen doorpraten. Dus ga na het eten een eindje wandelen en laat haar je vertellen waar ze aan denkt.

2. Praat met haar, ken haar hart

Dit is wat we vaak niet begrijpen: verlangen is niet alleen een fysieke aandrang. De fysieke drang wordt eigenlijk vaak gevoed door een emotionele band. Dat is de reden waarom koppels die zich dichtbij voelen, de neiging hebben om vrouwen te krijgen die vaker een orgasme krijgen. En het is ook waarom make-up seks echt is. Als we het gevoel hebben dat we dichtbij zijn en we onze ziel aan elkaar hebben blootgelegd en we nog steeds toegewijd zijn aan elkaar, dan gaan we verlangen aanwakkeren.

Dus besteed wat tijd aan het uitzoeken wat er in haar hart en in haar hoofd omgaat. Behandel zeker de zorgen van de dag, zoals ik eerder heb besproken. Maar als je echt verlangen wilt aanwakkeren, is het belangrijk om enkele van de diepere dingen aan te boren. Wat zijn haar onzekerheden? Wat zijn haar angsten? Probeer geen dingen op te lossen, maar leer wat deze zijn.

3. Deel je hart met haar

Wat veel vrouwen willen, zelfs meer dan dat je haar hart hoort, is dat je jouw eigen hart deelt. Vaak is de sleutel om haar in de juiste stemming te brengen, haar te laten zien dat je bij haar kwetsbaar kunt zijn. Je vertrouwt haar. Je wilt dichter bij haar zijn op een manier die niet alleen fysiek is. Denk er eens over na: met seks laat ze je in haar lichaam. Waarom zou ze dat doen als je haar niet in je hart wilt laten?

Vertel haar je dromen, je angsten, iets waar je ooit van hield, maar waar je nu teleurgesteld in bent. Laat haar je emoties horen, niet alleen je mening.

Meer lezen? https://www.lievelieselotte.nl/liefde/daten/reset-jouw-seksleven/

of koop met korting: Het e-boek Reset jouw seks leven in 21 dagen zorgt ervoor dat jij weer zin krijgt in seks, lekker in je vel zit en je je dichterbij je partner voelt. Prijs bij Bol.com €4,99 nu voor maar €1,99 … interesse? Mail ons!

RESET JOUW SEKSLEVEN