anale seks

Er zijn op seksgebied nog heel wat taboes te doorbreken. Zelfs in deze tijd is anale bevrediging niet het dagelijkse gespreksonderwerp. Toch komt anale seks steeds meer in de spotlight te staan. Niet onterecht wat het kan je seksleven een enorme boost geven.

1. Het verkeerde idee

Pijn en poep, dat zijn vaak de eerste dingen waar je aan denkt als je nieuw bent in anaal-land. Zonder enige waarschuwing direct anale penetratie kan inderdaad pijnlijk zijn. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je het hele gebied achterwege laat. Juist anale stimulatie kan een enorme boost aan je seksleven geven.

2. Niet alleen voor mannen

Bij anale seks wordt vaak gedacht aan homomannen die elkaar van achteren verwennen. Gelukkig treedt het steeds meer uit die hoek naar de voorgrond en is het voor vrouwen steeds gewoner geworden om te genieten van anale stimulatie.

3. Begin te verkennen

Voorzichtig met je vinger of je mond het gebied verkennen is een goede start. Je merkt vanzelf of je de aanrakingen daar wel of niet prettig vindt. Maar eigenlijk kan het niet anders dan dat het je een goed gevoel geeft. Aan de buitenkant van de anus bevinden zich allemaal zenuweinden die op een hele prettige manier ontzettend gevoelig zijn.

4. Duik erin

Merk je dat je opgewonden wordt van de aanrakingen, dan kan je kijken of het ietsjes naar binnen gaan ook prettig voor je voelt. Dat kan voorzichtig met je vinger, met wat spuug of een glijmiddel en dan voel je wel of het dieper kan of dat je in het ondiepe blijft. Probeer het allemaal rustig uit en houdt in het achterhoofd dat een anaal orgasme kan echt het beste, meest krachtige orgasme zijn dat je ooit hebt gehad!

5. P-spot

Mannen hebben 5 centimeter aan de binnenkant van hun anus de prostaat zitten. Dit plekje is de mannelijke g-spot. Lichte massage met vinger of speciale prostaat vibrator zorgt voor een mega intens orgasme. En daarnaast levert prostaat stimulatie vel gezondheidsvoordelen op. Een goede reden dus om het een keer te proberen.

6. Niet pijnlijk

Anale stimulatie is echt alleen maar prettig. Anale penetratie kan daarentegen, zeker in het begin, iets oncomfortabel aanvoelen. Maar het hoeft zeker niet pijnlijk te zijn. Neem de tijd, overhaast niets en gebruik glijmiddel om makkelijker binnen te komen. Voor vrouwen wordt het makkelijker om te ontspannen als er tegelijkertijd clitorale stimulatie plaatsvindt. Het eventuele oncomfortabele gevoel wat aan de achterkant plaatsvindt, wordt dat meteen aan de voorkant weggenomen.

7. Toys ‘r us

Wil je meer experimenteren met anale seks, dan zijn er honderden soorten speeltjes op de markt. Zowel mannen als vrouwen kunnen helemaal los gaan op de buttplugs, kralen, anale en prostaat vibrators. Als je eenmaal het genot van anale seks hebt ontdekt, valt er altijd nog genoeg te experimenteren om het genot nog meer te verhogen.

8. Kom je ook?

Nee, hiermee bedoel ik niet het boek van Lotte Lust, maar wel een verhoogde kans op orgasme. Onderzoek heeft uitgewezen dat van de 94% vrouwen die aan anale seks doen, klaarkomen bij de ‘gewone’ seks. Dat is aanzienlijk hoger dan bij vrouwen die de achterkant geen aandacht geven. De vraag is of anale seks dit veroorzaakt of dat vrouwen die vaker orgasmes hebben meer openstaan voor anale seks. Aan jou dus om dat eens uit te testen….

9. Openingstijden

Sommige van jullie zijn geen voorstander van menstruatieseks. Het is een periode in de maand waarbij de winkeldeuren gesloten blijven. Anale seks biedt uitkomst. Het is niet afhankelijk van jouw cyclus, je wordt er niet zwanger van en het is een spannende toevoeging aan je seksleven.

10. Vertrouwen

Een ander voordeel van anale seks is dat het de band met je partner intiemer maakt. Het is een liefdevolle daad waarbij vertrouwen in elkaar een essentiële rol speelt. Zeker als je samen op ontdekkingsreis gaat, kan dat een vernieuwde impuls aan je relatie geven.

Lees ook: Sexy Yogi; 6 yoga poses voor explosieve seks