Happy Single 11 – 11 – 22

happy single

Ook al heb ik een hekel aan de term Happy Single, ik ben er wel een. Ik ben in ieder geval Happy! Er zijn fases in je leven dat je ervoor kiest om vrijgezel te zijn, maar uiteindelijk dromen we allemaal van die ene geweldige partner die lief en betrouwbaar is en jou op handen draagt. Niets fijners toch dan ’s morgens wakker worden in de armen van je geliefde. Daarom zitten we op Tinder en doen ons best (zo nu en dan) om te matchen.

Toch heeft Single zijn een aantal voordelen:

 1. Jij bedient de afstandsbediening, de televisie is helemaal van jou en je hoeft niet te kijken naar suffe sportwedstrijden. Oké, niet de allerbeste reden om je verkering aan de kant te zetten, maar toch een extra luxe, je bent vrij om zoveel te Netflixen als je maar wilt. En niemand zal het weten als je onderuitgezakt met een fles wijn en een zak chips naar “Keeping Up with the Kardashian’s” kijkt.
 1. Je neemt al je beslissingen zelf, wat je eet, of je uitgaat of thuisblijft, hoe laat je naar bed gaat, je mag doen wat je wilt. Niemand die zegt: “Zou je dat nou wel doen?”.
 1. Geen onnodige woordenwisseling of ruzies of het laatste rolletje toiletpapier. Nadeel is wel dat niemand je koffie op bed brengt, maar voordeel is dat je zelf bepaalt hoe lang je in bed blijft liggen.
 1. Je hebt meer tijd voor jezelf dat kan je goed benutten. Natuurlijk kan je blijven kniezen en verslonzen maar je hebt nu eindelijk tijd voor die nieuwe hobby of die sport die je al zo lang wilde gaan doen, of eindelijk te gaan bloggen. Er is niemand die je tegenhoudt of met argumenten komt om een deel van de opwinding weg te nemen. Want zoals we allemaal weten, kan je partner het wel eens oneens zijn met jouw plannen, dromen of avonturen. Nu is de tijd om het te doen. Dus: Doe het!
 1. Je hebt geen verplichtingen om tijd door te brengen met mensen die je eigenlijk niet in je leven wilt. Geen vervelende schoonfamilies of die ene vriend die je niet uit kan staan, geen verplichte bbq-feestjes met dat bevriende stel van je partner.
 1. De tijd is yours. Tot in de late uurtjes feesten of lekker naar de sportschool. Het kan allemaal. En allemaal wanneer jij dat wilt.
 1. Je blijft jonger. Het schijnt zo te zijn dat stelletjes sneller oud worden, en eerder kraaienpootjes oplopen dan singles.
 1. Je kan dragen wat je wilt. Hield je toch altijd rekening met je partner die jouw baggy jeans afzichtelijk vond? Of droeg je vaker hakken dan je wenste? Het hoeft niet meer. Klaar met de kledingvoorschriften. Je kan zonder dat iemand het weet, de hele dag in je comfy trainers rondlopen. Hoe fijn is dat!
 1. Je kan weer flirten en zoenen wanneer en met wie je maar wilt, zonder enig schuldgevoel.
 1. Je kan weer Tinderen, zoveel en zo vaak je maar wilt. Daarbij hulp nodig? Deze grappige gids geeft je alle ins- en out van Tinder. Deze grappige gids geeft je alle ins- en out van Tinder
 2. en? Tell me.. wat is jouw 11/11 secret?

Stay Happy! Stay Single!

Lees het originele artikel op: Storieswithnonames.wordpress.com/

Meer blogs? Wat dacht je van Cold-nights-hot-sex