Goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn altijd leuk om te maken en over na te denken. Wil je een sexy 2020 hebben, dan zijn deze tips vast iets voor jou.

1 Date Night

Het klinkt misschien afgezaagd, maar onderzoek heeft uitgewezen dat stelletjes die een avond in de week voor elkaar vrij houden gelukkiger zijn en langer bij elkaar blijven. Dus ga weer eens ouderwets op date!

2 Breake it

Heb je een nachtelijke routine gekregen om door Twitter te scrollen terwijl je partner Breaking Bad opnieuw bekijkt? Kies een gewoonte die je samen wilt verbreken en werk dan aan een nieuwe routine. Iedereen heeft slechte gewoonten, of het nu gaat om tv kijken in plaats van quality time doorbrengen met je lief of iets heel anders, in het nieuwe jaar kunnen jullie de slechtste gewoonte uitkiezen en veranderen.

3 Geef vaker complimenten

Vertel je partner elke dag één ding dat je echt superleuk vindt. Het klinkt cheesy, maar het werkt. In langdurige relaties hebben mensen de neiging om over het hoofd te zien wat ze leuk vinden aan hun partner en focussen zich op wat er minder leuk is. Doe dat niet en jullie zijn samen langer gelukkig.

4 Stel een seksdoel

Misschien wil je bondage proberen, of wil je vaker seks hebben. Stel een seksedoel met je partner en creëer stappen om ernaar toe te werken. Als je bijvoorbeeld vaker seks wilt hebben, begin je een paar keer per maand om seks in te plannen. Seksgerelateerde doelen stellen, is een geweldige manier om uit je seksuele comfort zone te stappen. Als je nog nooit fantasieën met je partner hebt gedeeld, is dit een goed moment om te beginnen.

lees ook: https://www.lievelieselotte.nl/lekker/seks-als-sport/

5 Play Safe

Net zoals alle andere producten worden ook seksproducten steeds vrouwvriendelijker en milieubewuster. Heb je nog geen duo toy? dan is dit een goed moment om daarmee te beginnen, pret voor 2.

Lees ook: https://www.lievelieselotte.nl/lekker/sexytoys/5-x-duo-sekstoys-2-0/

6 House party

Sluit de gordijnen, draai de stereo open met een zwoel muziekje en geef een feest voor twee of voor drie. Zet je browser dan in de privémodus (elke man op de planeet zal weten hoe dit te doen) en Google Kama Sutra. Dat is geen nieuw resort net buiten Kuta :-). Of leer er alles over bij LieveLieseLotte.nl

7 BEKIJK ENKELE PORNa

Wat je gemiddelde niet-pornoconsument misschien niet weet, is dat er een heel genre is gewijd aan de opwinding van vrouwen, door vrouwen voor vrouwen. De verleidelijke nieuwe wereld van porna leiden je met alles van de meest vanille-passie tot diepe knik en bijna alles daartussenin. Het is de moeite waard om te bekijken als je van het idee van X-rated materiaal houdt, maar enigszins afgeschrikt bent door de reguliere dingen die je tot nu toe bent tegengekomen.

8 NIET MEER FAKKEN

Weet je nog die ‘Chanel’-tas die je in Thailand hebt gekocht en die het een paar weken volbracht heeft maar uit elkaar viel waardoor je onvervuld en enigszins teleurgesteld werd? Ook al wist je dat dat het resultaat op lange termijn zou zijn. Nou, dat is wat het faken van orgasmes is. Maak van 2020 het jaar dat je de orgasme-kloof verkleint. Makkelijk te zeggen toch? Maar in plaats van in bed te handelen, hoe zit het met praten? Vertel je partner wanneer, waar en hoe je aangeraakt wilt worden. Het kan een ongemakkelijk gesprek zijn om te initiëren, maar hoe meer je het doet, hoe gemakkelijker en meer bevredigender het wordt.

9 Doe-het-zelver

Oké, we begrijpen dat dit een zware dobber is. Maar luister naar ons. Het is tijd om jezelf aan te raken. Voor jezelf en zeker ook voor je partner. Het idee dat masturbatie op de een of andere manier beschamend is of niet moet worden erkend, is eerlijk gezegd onzin. Het is eigenlijk een weg naar betere, meer bevredigende seks. Om te beginnen, krijg je je partner in een heel nieuw erotisch licht te zien, maar nog belangrijker, door goed op hun techniek te letten, zul je het beter kunnen repliceren en meer orgasmes kunnen begroeten. Bovendien zal het je bewijzen dat je partner je lichaam sexy zou kunnen en moeten vinden.

 

10 Smeren, smeren en smeren

Overweeg eens om altijd om een ​​fles glijmiddel op het nachtkastje te zetten. Want het aanbrengen van wat glijmiddel zal echt een nieuwe dimensie aan seks toevoegen. Een kleine druppel kan het verschil maken, dus houd geniet meer met een lekker glijmiddeltje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *