porna

Helaas zijn er veel vrouwen die geen plezier meer beleven in bed. Hoe kan je als man dat veranderen? LieveLieseLotte.nl geeft een aantal tips.

1. Neem de tijd

Neem niet alleen de tijd voor het voorspel, om de juiste sfeer te creëren maar ook voor de daad zelf en daarna. Ga het gesprek samen aan wat ze leuk vond, waarvan ze geniet en wat ze graag zou willen proberen. Het is erg belangrijk dat je je partner vraagt ​​of ze blij is met de seks die jullie twee hebben, om er oprecht achter te komen wat ze wil. Hoe moeilijk het soms ook is om erover te praten.

2. Ken de regels van het voorspel

De meeste vrouwen die zich niet emotioneel verbonden voelen met een partner, zullen niet geïnteresseerd zijn in seks. Het is daarom van belang om buiten de slaapkamer om weer de connectie te zoeken. Vrouwen verbinden zich met hun partner door te praten en samen dingen doen. Doe dat dan ook, ga uiteten, wandelen, vraag hoe het met haar gaat. Investeer in haar. Dat is het voorspel van het voorspel. Heb je de connectie dan kan je overgaan tot kussen en lichte aanrakingen die niet seksueel gebonden zijn maar ervoor zorgen dat ze zich op haar gemak voelt.

3. Wees creatief: iedere vrouw is anders

Alles, van de toppen van haar tenen tot aan haar oorlellen, kan seksueel zijn. Dat kan in verschillende combinaties en is niet elke keer hetzelfde. Dus heb je de ene keer de sleutel gevonden dan hoeft dat niet perse te beteken dat dat de volgende keer ook werkt. Er is niet een ding dat alle vrouwen leuk vinden. Behalve dat e meeste vrouwen wel de geestelijke connectie nodig hebben om lichamelijk te worden.

4. Ken haar lichaam

Vrouwen zijn uitgerust met een vagina en clitoris, en hoewel deze verschillende vormen en maten kunnen hebben, reageren ze allemaal ongeveer op dezelfde manier. Zoals vrouwen maar al te goed weten en veel mannen misschien niet, is de clitoris extreem gevoelig, maar de vagina … niet zozeer. De clitoris heeft hetzelfde aantal zenuwuiteinden als de kop van de penis, omdat het gemaakt is van hetzelfde embryonale weefsel. Voor stimulatie van de clitoris, kunnen vrouwen veel verschillen in hoe hard of zacht ze willen dat je het aanraakt.

De vagina daarentegen heeft heel weinig zenuwuiteinden. Penetratie alleen is voor de meeste vrouwen niet genoeg. Volgens sommige onderzoeken komt slechts ongeveer 20 procent van de vrouwen tot een orgasme door alleen geslachtsgemeenschap. Stimuleer daarom haar clitoris of moedig haar aan om het met haar eigen vingers of een seksspeeltje te doen.

5. Orale seks

Over het algemeen is dit de meest betrouwbare manier om een ​​vrouw een orgasme te bezorgen (zolang de man maar weet wat hij doet). Sommige vrouwen vinden orale seks lastig, ze maken zich zorgen om de geur of vinden dat het niet hoort. Begin dus langzaam, ga bijvoorbeeld samen douchen als voorspel.

6. Speel met glijmiddel of speelgoed

Nat is goed, maar natter is beter. Glijmiddel is geweldig voor vrouwen van elke leeftijd, ook als je zelf voldoende vocht afgeeft. er zijn stimulerende glijmiddelen verkrijgbaar die voor extra sensaties zorgen.

Seksspeeltjes zijn ook geweldig, maar begin met iets eenvoudigs. Samen shoppen voor toys is ook al voorspel.

7. Seks kost tijd

Onthoud dat geweldige seks niet van de ene op de andere dag zal plaatsvinden. Als je een langdurige relatie hebt, kan het uiteindelijk saai worden als je het altijd op dezelfde manier doet. Zelfs als het daarvoor 1000 x fantastisch was.

Een deel van de opwinding is het onverwachte; bijvoorbeeld seks hebben op een andere plaats op een ander tijdstip. Doe niet altijd dezelfde dingen in dezelfde volgorde gedurende dezelfde tijd.

En net zoals je niet elke keer dat je honkbal speelt een homerun slaat, geldt hetzelfde voor seks. Het wordt niets voor niets een seksleven genoemd, net als het leven zal het soms prachtig zijn, en soms komt het gewoon goed of een keer minder.

Meer lezen? https://www.lievelieselotte.nl/liefde/daten/reset-jouw-seksleven/

of koop met korting: Het e-boek Reset jouw seks leven in 21 dagen zorgt ervoor dat jij weer zin krijgt in seks, lekker in je vel zit en je je dichterbij je partner voelt. Prijs bij Bol.com €4,99 nu voor maar €1,99 … interesse? Mail ons!

RESET JOUW SEKSLEVEN