Zelfs als volwassene, wanneer ‘zomervakantie’ niet langer een ding is, is er iets romantisch en magisch aan de zomer op het gebied van liefde en seks. Op een gegeven moment fantaseert iedereen over sexy zomerse vakantieseks, toch?! Het is intenser dan seks onder “normale” omstandigheden, maar het heeft ook zijn eigen nadelen.

Vakantieliefde

Vakantieseks/relaties zijn ongelooflijke, bevrijdende ervaringen, maar ze kunnen ook ongelooflijk misleidend zijn. Als we onze vakantiebril op hebben, denken we vaak dat een potentiële partner veel cooler is dan ze in werkelijkheid zijn. Ik bedoel, iedereen lijkt chill, vrijgevochten en inzichtelijk wanneer ze zijn op vakantie, toch? Misschien, als je ze in de drukte tegenkomt, zou je de echte niet zo leuk vinden.

Natuurlijk kan een vakantieflirt helemaal uitmonden in een echte, langdurige relatie als er een echte connectie is en beide partijen cool zijn met lange afstanden. Maar als het slechts een kortstondige, informele zomeraansluiting blijkt te zijn, is daar ook niets mis mee. Als je overweegt om deze zomer een stomende date te vinden terwijl je op vakantie bent, zijn hier

7 dingen die niemand je vertelt over vakantieseks

1. Vakantieseks is intenser

Voor koppels op de lange termijn is vakantieseks letterlijk en figuurlijk heter. Zelfs gewoon in een nieuwe setting zijn, kan de katalysator zijn die je nodig hebt om je seksleven op te fleuren en je allebei weer als een gloednieuw stel te laten voelen. Seks is intenser als er nieuwigheid in het spel is. Als je seks hebt in een prachtig hotel, omringd door een ongelooflijk landschap, kan dat het veel spannender en zinvoller maken.

2. Vakantieseks is avontuurlijker

Als je meestal meer aan de vanillekant bent, kan de relaxte, superleuke sfeer van een vakantie een kinkiere kant van je naar boven halen. Je bent ontspannen dus je staat open voor nieuwe ervaringen en activiteiten en waarom dan niet wat (s)experimenteren.

3. Je bent minder geremd op vakantie

Als je in je eigen stad bent, zit je misschien in een dating- of seksuele sleur. Maar in een nieuwe omgeving voel je vrij om te doen wat je wilt. Je seksuele avonturen worden in ieder geval nit de lokale roddels, en als dat wel zo is, dan ben je alweer lang vertrokken.

4. Zomer is het seks seizoen

Seks is altijd geweldig, ongeacht de tijd van het jaar, maar in de zomermaanden hebben we meer seks dan in welke andere tijd van het jaar dan ook. De maand juli is de piekmaand. Hoe heb jij dat hoogtepunt ervaren?

5. Vol vertrouwen

Het maakt niet uit op welke locatie je bent, je voelt je meer ontspannen, opgeladen en zelfverzekerd  en dat alles maakt je meteen sexier. Je hoeft je tenslotte alleen maar zorgen te maken over welke zomerjurk je aantrekt.

6. Vakanties versterken je relatie

Als je voor het eerst met je partner op vakantie gaat, komt er veel op je af. Het is een kans om elkaar beter te leren kennen in een super ontspannen omgeving. Of, als jullie voor altijd samen zijn geweest, is het een kans om opnieuw romantisch contact te maken en meer seksueel en emotioneel synchroon terug te komen.

7. Ook als het even minder gaat

In het ongelukkige geval dat je een nachtmerrie-vakantie hebt, maak je geen zorgen: als je een sterk, stabiel stel bent, kan het doorstaan ​​van dat soort stormen je zelfs helpen om nog dichterbij te komen. En ook als de vakantie top is, maar je relatie even niet, doet een vakantie vaak wonderen.