Wax-it, baby!

Zie het als druppelend koud ijswater over het lichaam van je partner, behalve dat het in plaats van bevroren water gesmolten wax is. Met de juiste soort massagekaars kun je van temperatuurspelen een sexy massage maken.

Warm glijmiddel op of laat het afkoelen

Als je een fan bent van glijmiddel (en echt, waarom zou je dat niet zijn?), dan kun je je favoriete glijmiddel gebruiken voor temperatuurspeling. Als glijmiddel op lichaamstemperatuur is, voelen we het niet. Alles wat we voelen is de penetratie of de vibratie. Maar als je die extra laag toevoegt, dat extra element van warmte of koelte, brengt dat dingen naar een ander sensorisch niveau. Steek je glijmiddel een paar minuten in de koelkast om het af te koelen. Of koop een verwarmend glijmiddel.

Leg je dildo in de vriezer, of steek hem in een kop heet water

Bepaalde seksspeeltjes, zoals die gemaakt van glas of metaal, zijn geweldig voor temperatuurspelen omdat ze de warmte of kou heel goed vasthouden. Leg je speelgoed een tijdje in de vriezer of warm een ​​glas water op en dompel het een paar minuten in om het op te warmen.

Ik eet je op

Waarom zou je voedsel- en temperatuurspelen niet combineren?  Met ijs, slagroom of jam kan je het heel spannend maken. Druppel of spuit de traktatie over het lichaam van je partner. Ze krijgen een plezierig koud gevoel als het hun huid raakt en dan een mooie opwarming wanneer je het aflikt. Natuurlijk, spelen met eten kan plakkerig zijn, maar het is ook sweet 😉

Maar pas op: suiker in de buurt van een vagina kan schimmelinfecties veroorzaken.