buitensex

In het kader van buitenseks mag de auto natuurlijk niet ontbreken. Met deze 8 tips wordt het een ride van jewelste… Lees ook Buitenseks  do’s & dont’s.

1. Pick your ride

Een mini mag dan wel groots zijn, maar als je toch all the way gaat, leen dan de SUV van je buurman. Want size does matter. Hoe kleiner de auto, hoe groter de uitdaging.

2. Car girl

Helaas kan je ook in een SUV niet zo gemakkelijk bewegen. De beste positie is dan ook de cowgirl. Zittend op de schoot van je partner is de meest autovriendelijke positie.

3. Achterbank

Als je niet op de drivers seat wilt zitten, is de achterbank een goed alternatief. Het geeft je iets meer ruimte ook al wordt het lastig wegrijden als er onverhoeds toch een voorbijganger passeert.

4. Kofferbak

Als je op een stil plekje staat, bij voorkeur met een mooi uitzicht, kan je om je privacy te waarborgen de kofferbak openzetten. Op die manier heb je geen pottenkijkers van achteren.

5. Op de kap

Wil je de kick om het meer in het openbaar doen, zoek dan een verlaten parkeerplek op. Afhankelijk van hoe je de auto parkeert, is de achterkant of voorkant van de auto ideaal om lekker genomen te worden.

6. Don’t drive and…

Orale seks is mogelijk tijdens het rijden maar weet wat je doet, want bij een onverwachtse beweging kan de lol er opeens snel af zijn.

7. the Night rider

’s Avonds en ’s nachts is de beste tijd om autoseks te hebben. In het donker is het voor voorbijgangers moeilijk te zien wat je in de auto aan het uitspoken bent. Althans als je de binnenverlichting uitlaat. Zorg er ook voor dat niemand van buitenaf de portier kan openen, want dan sta je onbedoeld wel heel erg in the spotlight.

 8. Don’t hunk

Het blijft lastig manoeuvreren in een auto, dus wat je ook doet, blijf weg van de toeter. Zorg dat je weet waar die zit en probeer daar zelfs in the heat of the moment vandaan te blijven.

& last but not least: drive safely!