,

Robotsex en VR-fun

VR sex

Holy Fuck – het boek

Als tekstschrijfster kan ik soms jaloers zijn op goedgevonden teksten, slimme reclameleuzen en briljant gevonden ideeën.  En dat geldt zeker voor de schrijfsters van Holy Fuck. Een superleuk boek, dat ik graag zelf geschreven had willen hebben, maar nu met veel plezier lees.

De toekomst van seks

Dat is het onderwerp van het boek. En dat is interessanter dan je misschien op het eerste gezicht denkt. Voor LieseLieseLotte.nl lees ik veel over seks en kom ik bij bedrijven over de vloer zoals Kiiroo. Interactief plezier staat bij hun sextoys bovenaan, zoals ook bij de Pearl 2. Of de OhMiBod Fuse, de perfecte duo-stimulator. Want uiteindelijk zullen we ook in seks onze grenzen gaan verleggen en voldoet de oude vertrouwde vibrator het niet meer.

We want more

Het boek neemt je mee stap voor stap de toekomst in en maakt je bewust van het feit dat seks door de jongere generatie wordt gezien als een work-out. Niets mis mee, maar dat verandert wel het concept. Want als interactie met een ander persoon ondergeschikt is aan de daad dan is de weg open voor virtual reality en is robotsex dichterbij dan we verwachten.

Ver van mijn bed?

Het lijkt allemaal ver inde toekomst te liggen, maar als je kijkt naar de ontwikkeling van de sextoys de afgelopen jaren dan zijn we al zo ver gekomen. Van viezige knalroze dildo’s met een chemisch geurtje naar masturbators die toch echt heel dicht bij the real thing uitkomen. Dus surfen op het internet en al jouw fantasieën laten uitkomen kan heel goed de volgende stap zijn.  

Fun-wear

Durex heeft ondergoed ontwikkelt die aansluit bij de VR-experience. Zo voel je het ook echt op je lijf. Spannend toch? Meer lezen over de ondergang van de man, seks in een nieuwe dimensie en spiritueel klaarkomen met een om-ing orgasmic meditation?  Dat kan, in Holy Fuck.

& LieveLieseLotte.nl mag er zelfs eentje weggeven.

Mail me! en ik verloot volgende maand 1 boek!