Online-daten begint ook bij LieveLieseLotte.nl. Met deze handige vergelijkingssite.

Daten in dit huidige corona tijdperk kan behoorlijk lastig zijn. Je kunt niet gezellig uiteten gaan, een filmpje kijken in de bioscoop en elkaar tegen het lijf lopen in de kroeg is al helemaal geen optie. Wat kan dan wel? En hoe vind je in deze tijd tóch nog iemand die het dating avontuur met jou aan wilt gaan? In de zee van datingssites begrijpen wij dat je het overzicht nogal kwijt kunt raken. Daarom heeft Lievelieselotte.nl een datingsvergelijkingssite gemaakt, waar jij de verschillende datingsites met elkaar kunt vergelijken. Zo kun jij de perfecte match met jouw datingssite vinden!

Verschillende soorten datingsites


Op de wereld zijn er heel veel verschillende soorten datingsites. Voor ieder wat wils zou je kunnen zeggen. Ga dus eerst voor jezelf na waar je nou precies naar opzoek bent. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de ware liefde, seks of pure gezelligheid? Zit je in een relatie en ben je toe aan iets anders of zijn jullie als stel op zoek naar een derde/vierde persoon? Voor iedere optie zijn er meerdere datingssites op de markt. Hier vertellen we je graag meer over. 

Datingssites voor seks


Er bestaan een heleboel sites waar je zo een seks afspraakje kunt maken. Je kiest iemand die je seksueel aantrekkelijk vindt, je maakt een afspraak, hebt seks en zit verder nergens aan vast. Mits je het veilig doet en zeker bent dat jullie allebei geen soa of iets dergelijks hebben. Maar kijk hier wel mee uit. Je weet namelijk nooit 100% zeker wie er aan de andere kant van de chat zit. Ga nooit over je eigen grenzen en luister naar je gevoel; als je iets niet vertrouwt moet je het ook niet doen. 
Klopt je gevoel juist helemaal en hebben jullie een afspraakje gemaakt? Dan hoef je alleen nog maar te genieten van de seks en nemen jullie afscheid. Waarschijnlijk zit er in de meeste gevallen niks van liefde bij en kun je dus zo naar de volgende. Wel de lusten en niet de lasten; dat is wat de meeste mensen die op zoek zijn naar een zogenaamde Booty Call graag willen. 

Datingssites voor de liefde


Dit is uiteraard waar datingssites ooit voor zijn bedoeld; mensen ontmoeten om je ware liefde te vinden. Dit is echt iets van de laatste paar jaar. En waar de meesten het tot een paar jaar geleden nog raar vonden dat mensen elkaar de liefde verklaarden via het internet, is het nu bijna de normaalste zaak van de wereld. Nu met corona is het ook de perfecte oplossing; alles gaat immers online, dus waarom daten dan niet? Leer elkaar eerst een beetje kennen via de chat. Ga elkaar vervolgens eens bellen en wellicht kunnen jullie een keer afspreken. Maak bijvoorbeeld een wandeling of ga, want inmiddels kan het weer, lekker op het terras zitten. 

Overige datingssites


Natuurlijk zijn er ook sites voor mensen die homoseksueel of transgender zijn of mensen die opzoek zijn naar een ander koppel om seks mee te hebben. Maar ook voor mensen die toe zijn aan iets anders, oudere mensen en alleenstaande ouders kunnen terecht op een van de vele datingssites. En dit kan wederom voor seks, maar ook om echt de liefde te vinden en elkaar oprecht goed te leren kennen. 

De datingsvergelijkingssite


Voor ál deze datingssites hebben wij een vergelijkingstool gemaakt. Iedere site is natuurlijk weer anders en heeft andere voor- en nadelen. Denk bijvoorbeeld aan de kosten, de privacy en het bereik. Sommige sites laten je gebruikers wereldwijd zien, waar andere sites vooral in de regio van de gebruiker blijven. Met de datingsvergelijkingssite kun je voor jouw situatie en wensen de perfecte match vinden. Je vindt bij onze tool een korte omschrijving van de site en een beoordeling. Je kunt alle sites aanvinken die jij zou willen vergelijken. Dit gebeurt in een pop-up scherm, waar je de door jou uitgekozen sites overzichtelijk naast elkaar ziet. Zo kun je gemakkelijk alle punten met elkaar vergelijken en zo de beste optie bepalen.  

Veel plezier! 😉

Enfold Shortcode Parser