, ,

Houd je seks vers

sekssleur

Seks is intimiteit en gaat erover om je speciaal voelen, dus het is normaal dat de vlam hapert als de seks een routine wordt en dus het element van ontdekking en opwinding verliest. Ongeacht een seksuele probleem of een menopauze, kunnen de volgende tips de kans vergroten dat jouw seksleven (en algehele relatie) gezond, opwindend en bevredigend blijft.

Trek je agenda

Deze nachten kunnen een keer per week of een keer per maand zijn, afhankelijk van de omstandigheden, maar ze moet ze wel plannen en niet cancellen. De nadruk van en date night ligt op wederzijdse intimiteit, dus niet alleen op seks.

Nachtje weg

Net als date-avonden, zal een geplande reis met je partner intimiteit tot een prioriteit maken en ervoor zorgen dat je tijd voor seks vindt zonder afleiding van werk, huis en gezin. Het kan je ook de tijd geven voor uitgebreid vrijen, waardoor je elkaar veel kunt aanraken, voorspellen en herontdekken.

Toys ‘r us

Introduceer een nieuw element in je vrijen door een seksspeeltje, erotische lingerie, een crème voor seksuele verbetering of een gearomatiseerd glijmiddel. Zorg ervoor dat je alle actuele producten op een veilige plaats van je lichaam (zoals achter het oor) test om huidirritatie uit te sluiten. En zorg ervoor dat je partner aan boord is met het algemene idee van speelgoed of erotica om misverstanden te voorkomen.

Out of the bed

Probeer nieuwe posities, verschillende tijdstippen van de dag of verschillende kamers in het huis. Intiem worden in de keuken of op een afgelegen plek in het bos kan je een nieuw gevoel van durf en opwinding bezorgen. Het verkennen van alternatieven zoals orale seks of gepassioneerde ‘insnoering’ terwijl je nog gekleed bent, kan je terugbrengen naar de spannende ontmoetingen van de vroege dagen van je relatie. Lees ook: buitenseks & BDSM voor beginners.

SuRprise!

De verrassing is misschien wel het beste element. Maak het favoriete gerecht van je partner, verwen met een kaarslichtbad voor twee of begroet van je partner aan de deur met niets anders aan dan …… (gebruik je fantasie). De sleutel is om een ​​verrassing te kiezen waarvan je weet dat je partner zich daardoor speciaal voelt.

Verwen uw zintuigen.

Creëer een omgeving voor die alle zintuigen bezighoudt. Denk aan zijden gewaden, verleidelijke muziek, de rokerige geur van vers hout op het vuur, de zachte gloed van theelichtjes en de fruitige schil van een glas wijn, maar er zijn natuurlijk talrijke mogelijkheden. Deze focus op sensatie zal je helpen aanwezig te zijn in het moment en volledige opwinding te bevorderen tijdens het vrijen.

Wees romantisch en speels.

Een slow dance, het voorlezen van poëzie, verborgen liefdesbriefjes achterlaten of stoute sms-jes sturen.. Kietel elkaar. Knuffel en lach. De basis van seks is spelen en plezier maken. Denk aan de seks toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten. Als je dat doet, kunnen je verlangen, opwinding, reactie en tevredenheid niet anders dan verbeteren.