valentijnsdag

Vijf spannende tips waar je je partner heel blij mee zal maken op de dag van de liefde. Met deze vijf tips wordt het vast een onvergetelijke Valentijnsdag!

Valentijnsdag staat alweer voor de deur, de meest romantische dag van het jaar. Je houdt er van of helemaal niet, maar stiekem vindt iedereen het leuk om die dag verwend te worden. Daarnaast is het natuurlijk het perfecte moment om lekker dicht tegen je geliefde aan te kruipen en het heel erg gezellig te maken (knipoog). Hierbij ontvang je vijf tips voor een spicy Valentijnsdag.

Een lingeriesetje

Trek jouw meest sexy lingeriesetje uit de kast, want een sexy avond (of dag) begint vaak met het aantrekken van een sexy en weinig verhullende outfit. Laat je gaan met kanten ondergoed, een string, jarretelles of doorkijkbralette. Of laat je verassen en laat jouw partner een sexy outfit voor je uitkiezen.

Erotische Massage

Begin met een erotische massage om elkaar te laten ontspannen, want met stressvolle tijdens als deze kunnen jullie dat allebei vast goed gebruiken. Bij een erotische massage is het niet de bedoeling dat je de spieren gaat kneden, maar maak je lange halen langs het lichaam. En om de spanning op te bouwen vermijd je aan het begin de erotische zones. Door elkaar met liefde te masseren, creëer je een fijne sfeer die zorgt voor extra intimiteit.

Maakt het extra gezellig met een seksspeeltje

Waarom er om heen draaien met chocolade en champagne, als we toch wel weten waar de dag eindigt, namelijk in bed? Spice things up en verras je lief met een spannend cadeau voor in de slaapkamer waar jullie allebei iets aan hebben. En daar hoef je zeker niet voor naar de winkel, er zijn namelijk genoeg websites waar je een geschikte sekstoy kunt scoren zoals een van deze partner toys…

5 x Duo sekstoys voor dubbel zoveel pret

Valentijn op afstand

Kunnen jullie niet bij elkaar zijn tijdens Valentijnsdag? Dan zijn seksspeeltjes met een app echt wat voor jullie. Deze kun je namelijk besturen vanaf je telefoon vanuit een andere stad of land, waar dan ook ter wereld. Deze seksspeeltjes met apps bieden je de mogelijkheid om via verschillende manieren van stimulatie elkaar te plezieren. Er zijn zelfs seksspeeltjes die met elkaar communiceren, zodat jullie tegelijkertijd verwend worden. Zo kun je met elkaar alsnog leuke Valentijnsdag hebben, ook als jullie niet fysiek samen zijn..

Deel het cadeautje al eerder met je partner of stuur het op met de boodschap dat het pakje pas geopend mag worden op 14 februari. Spreek af om te videobellen zodat jullie het cadeau ‘samen’ kunnen open maken en er een spannend moment van kunnen maken.