sekssleur

First things first: Seksroutine is geen slechte zaak! Sommige relatie-experts zeggen zelfs dat het plannen van seks kan helpen om een je relatie gezond te houden. Maar laat het geen sleur worden, probeer af en toe nieuwe dingen uit. Onbekend terrein verkennen houdt de spanning erin.

Hoe dan?

Dat kan bijvoorbeeld door een van deze door experts goedgekeurde seksspelletjes. Wie weet kom je tot sensationele ontdekkingen en ontdek je nieuwe seksuele fantasieën samen. Dus steek de kaarsjes aan, zet je playlist op romantisch en ga lekker zitten om er alles over te lezen bij LieveLieseLotte.nl

Dominantie

Nodig: handboeien of iets om je polsen vast te binden (bandana, zijden sjaal, stropdas, enz.)

Hoe te spelen: bind de polsen van je partner aan het hoofdeinde, speld ze op het matras en laat je gaan. Wees niet bang to talk dirty en precies te zeggen wat je seksueel met je partner gaat doen.

Voordelen: door dit rollenspel spreken jullie vrijuit over wat jullie opwindend vinden. Jullie verkennen verschillende voorkeuren en deze worden spelenderwijs toegankelijker.  

Ice Ice baby

Nodig: ijs of bevroren aardbeien eventueel met slagroom.

Hoe te spelen: ga in standje “69” en ontdooi de bevroren aardbeien op de intieme delen van je geliefde. Lik langzaam genietend van de smaak. Wissel het likken met zuigen af en laat het hoogtepunt nog even op zich wachten.

Voordelen: dit maakt orale seks toegankelijker, niet iedereen heeft positieve ervaringen hiermee en sommige stuit het zelfs tegen de borst. Dit spelletje is een lekker tegengif, het leert dat er niets is om je vor je schamen.

Hunger game

Nodig: zet in de verschillende kamers eten en drinken neer, in iedere kamer iets anders.

Hoe te spelen: bereid een vijfdelige maaltijd (drankjes, hapjes, salade, hoofdgerecht en dessert) en plaats elke gang in een andere kamer in het huis. Terwijl je naar elke kamer gaat, moet je eten wat is bereid en je erotische activiteit naar het volgende niveau brengen. Voorbeeld: begin in de eerste kamer met knuffelen bij een cocktail. Verwijder bij het volgende hapje een kledingstuk en ga zo langzaam de ertotiek opvoeren.

Voordelen: Hoe spannend kan je een maaltijd maken?

Play your part

Nodig: Welk sekstype ben jij?

Hoe te spelen: lees de seksuele persoonlijkheidstypen door en kies je favoriet op basis van wat jij denkt dat het belangrijkste aspect van seks is. Bedenk het soort seks dat  bij je seksuele persoonlijkheid past. En doe hetzelfde bij je partner. Bijvoorbeeld: Ben jij de handelaar,  probeer dan verschillende seksposities uit die daarbij passen, besteed 10 tot 30 minuten aan je favoriete type voordat je overschakelt naar die van je partner.

Voordelen: Je seksuele persoonlijkheidstype is jouw liefdestaal. Velen van ons willen verschillende dingen ervaren, maar praten daar niet over. Dat leidt niet tot bijzonder bevredigende seks. Deze games kunnen daar verandering in brengen.

De aanwijzing

Nodig: Drie stapels kaarten: een voor personages, een voor locaties en een voor seksspeeltjes.

Hoe te spelen: Karakterkaarten beschrijven verschillende rollen, denk aan de motorrijder of een sexy leraar, de locaties kunnen binnens- of buitenshuis zijn. De seksspeeltjes kunnen zo wild zijn als je wilt, van je tong tot een lipstick-vibrator of zelfs een flogger. Zodra je je kaarten hebt, leg je ze in stapels en schud je de decks. Jij kiest een kaart uit de stapels, waardoor er een scène en een rol ontstaat. Zodra je je rol hebt, kleed je je personage aan met een kostuum of dingen die je in de kast hebt. Je partner moet je locatie raden; zodra ze je vinden, gebruik je het seksspeeltje om je partner te plagen en aan te raken.


Voordelen: in de loop van de tijd wordt het in de slaapkamer wat minder gepassioneerd, dus nieuwe, verrassende en humoristische inspiratie kan frisse lucht en creativiteit brengen. Het maken van de kaarten zorgt ervoor dat ieder van jullie zijn eigen erotische fantasieën uit.

Sexpectations

Nodig: Sexpectations Card Deck

Hoe te spelen: speel om de beurt een kaart uit de stapel. Lees de vraag hardop en probeer vervolgens het antwoord te raden. De stapel is compleet met 52 gesprekskaarten, die alles omvatten, van in de stemming komen tot romantiek buiten de slaapkamer.

Voordelen: het is een leuke manier om de conversatie over seks makkelijker te maken, nieuwe dingen te proberen en het voorspel te verbeteren.

Follow the leader

Nodig: jezelf

Hoe te spelen: Bepaal wie de volger is en wie de leider is. De leider volgt zijn vingers en tong over de volger op de manier waarop ze aangeraakt willen worden. De volger moet dan dezelfde bewegingen onthouden en deze repliceren op de leider. Wissel zo vaak als je wilt van rol.

.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *