Ben je op zoek naar geweldige seks in 2020? Hier is een blik op het komende jaar.

Onze planeten helpen ons te concentreren op wat we van onze seksuele partners willen in het nieuwe jaar. Innovatieve Uranus bewoont dit jaar hedonistische Taurus en helpt ons onze passies op nieuwe manieren te kanaliseren. Dromerige Neptunus beïnvloedt onze fantasieën terwijl hij door romantische Vissen beweegt. Leer dit jaar je wensen te uiten terwijl de planeet van illusies dit gevoelige teken bewoont.

Pluto, de planeet van seks, wedergeboorte en transformatie beweegt zich door conservatieve Steenbok en moedigt ons aan om vaste grenzen met anderen te stellen. Jupiter blijft tot 19 december in Steenbok en trekt ons aan naar mensen in machtsposities. We zijn klaar om onze geest te openen vanaf 21 maart, wanneer Saturnus regels maakt voorwaarts denkende Waterman. Misschien moeten we onze collectieve rol in de romantische afdeling vertragen wanneer Venus, de planeet van liefde en schoonheid, van 13 mei tot 25 juni overgaat in Tweeling. Leer je energie te beschermen terwijl vurige Mars vertrekt naar Ram van 9 september tot november 13. Lees verder om te zien wat je te wachten staat met betrekking tot seks in 2020.

Ram 21 maart tot 19 april

Je wordt opgewonden door mensen die je aan het denken zetten, Ram. Geleid door de geest en de actieplaneet Mars, ben je geïnteresseerd in het bereiken van de jacht. Als je ooit vieze praatjes hebt uitgeprobeerd, zou je verrast kunnen zijn door je seksuele bekwaamheid op 11 mei wanneer de plezierzoekende zon in Taurus semi-sextiel is met liefde-regerende Venus in spraakzame Tweelingen. Je merkt misschien dat je seksuele energie een beetje afneemt terwijl charismatische Venus retrograde gaat in Gemini van 13 mei tot 20 juni. Gebruik deze periode om opnieuw te evalueren wat je wilt ervaren met je partner – het is essentieel om na te denken over hoe je bent gegroeid . Let op wie je cirkel weer binnengaat tijdens deze transit, want het is mogelijk dat oude vlammen opduiken. Je straalt een prachtige gloed uit op 28 september, wanneer Romantisch Venus in Leeuw drieën regeert met heersende Mars in Ram. Verbeter deze energie door jezelf te trakteren op speciale lingerie of een schoonheidsbehandeling voor het hele lichaam. Heersende Mars gaat retrograde in regerende Ram op 9 september en vraagt ​​je om je te concentreren op zelfliefde. Investeer in het bijwerken van uw verzameling seksuele hulpmiddelen en maak opnieuw verbinding met het vinden van uw centrum tijdens deze transit.

Stier 20 april tot 20 mei

Je hebt de kracht, Taurus. Statusheerser Uranus beweegt zich heel 2020 door Taurus, waardoor je stille zelfvertrouwen en mysterie krijgt aan degenen die je kring binnenkomen. Je zult dit jaar hard werken, maar je moet ook tijd maken om te spelen. Door de keel geregeerd, zijn Bulls geïnteresseerd in mensen die hen kunnen entertainen, evenals een beetje controle in de slaapkamer. Je zou je aangetrokken kunnen voelen tot mensen die je willen domineren, waardoor je je kracht anders kunt gebruiken. Zorg ervoor dat je duidelijke richtlijnen hebt ingesteld, zodat je de leiding kunt houden.

De liefde regerende Pluto brengt het jaar door in conservatieve Steenbok en inspireert je om ultrahelder te zijn over waar je staat met je seksuele partners. Oefen geduldig te zijn met je partners en concentreer je op het vinden van je gelukzaligheid terwijl Pluto van 25 april tot 4 oktober retrograde gaat in Steenbok. Dit betekent niet dat je zin hebt in een droge periode – alleen dat je je lichaam moet kennen intiemer. Ontdek waar je tijdens deze transit van af kunt komen. Krijg je niet wat je wilt? Investeer in het transformeren van jouw ruimte om seksuele partners te huisvesten vanaf 21 december wanneer de huiselijk geregeerde zon jouw 8e huis van seks oplicht. De kans is groot dat je tijdens je sensuele transfervrij slaapplaatsen en hook-ups thuis wilt hosten.

Tweelingen 21 mei tot 20 juni

Je snakt naar stimulatie, Gemini. Je bent meer geneigd om in 2020 volgens de regels te spelen, terwijl romantische Jupiter het grootste deel van het jaar in praktische Steenbok en je 8e huis van seks doorbrengt. Je kunt je aangetrokken voelen tot mensen die niet bang zijn om het voortouw te nemen, en zelfs dat je met oudere, meer ervaren partners gaat. Het is gemakkelijk voor je om duidelijk te zijn over wat je wilt op 2 januari, wanneer het regeren van Mercurius in Steenbok samengaat met aanhankelijke Jupiter. Je bent klaar om je intensiteit te verhogen vanaf 20 januari wanneer de zon je 8e huis van seks oplicht. Gemini regeert het zenuwstelsel en beïnvloedt je om te experimenteren met het voorspel. Revitaliseer jouw routine en ontdek wat werkt. Overweeg hoe je opwinding kunt creëren in de aanloop naar de belangrijkste attractie en intriges kunt creëren met je seksuele partners. Maak tijd om te vertragen en solo te spelen terwijl regerend Mercurius dit jaar drie keer retrograde gaat. De messenger-planeet moedigt je aan om voor je behoeften te zorgen van 16 februari tot 9 maart, 18 juni tot 12 juli en 13 oktober tot 3 november 2020. Leren wat je lichaamsplezier brengt, zal helpen om je sensuele kant te harmoniseren. Orgasmes kunnen je helpen beter te slapen, stress, hoofdpijn te verlichten en zelfs je huid te verbeteren. Er is nooit een beter excuus geweest om te werken aan het bereiken van jouw “O.”

Kreeft 21 juni tot 22 juli

Ben je geïnteresseerd om je seksuele ervaringen naar het volgende niveau te brengen, kanker? Overweeg om je seksuele fantasieën dit jaar met partners te delen, terwijl dromerige Neptunus dit jaar door romantische Vissen trekt. Omhels je kwetsbare kant, zoete krab – het is moeilijk om verbinding te maken als je op je hoede bent. De geldbewuste zon belicht je 8e huis van seks vanaf 18 februari en inspireert je om te investeren in nieuwe seksaccessoires, boeken of tantrische lessen. Dit is een uitstekende tijd om je seksuele gewoonten te verlaten. Men kan zichzelf niet alleen als zendeling onderhouden – Kanker regeert over borsten, maag en geslachtsorganen en heeft een deskundige hand nodig om hen te helpen. Zorg ervoor dat je in de slaapkamer kunt lachen terwijl entertainment regerend Pluto door grappige Steenbok beweegt. Het teken van de zee-geit complimenteert Kanker perfect en biedt een goed getimed gevoel voor humor

Pluto gaat retrograde in Steenbok van 25 april tot 4 oktober en moedigt je aan om opnieuw verbinding te maken met je centrum. Sta jezelf toe om je aan te passen en de leiding te nemen wanneer Pluto direct gaat.

Leeuw 23 juli tot 22 augustus

Je seksuele krachten zijn hoog, Leo. De romantische Uranus brengt het jaar door in sensuele Stier en helpt je een gevoel van autoriteit in de slaapkamer te brengen. Je moet helemaal duidelijk zijn voordat je intiem gaat handelen, aangezien Leo het hart regeert. De heersende Zon in Vissen sextiel liefde-regerend Uranus in Taurus op 22 februari, waardoor dit een prachtige dag is om in contact te komen met iemand die je hart in vuur en vlam zet. Je bent klaar om een ​​nieuwe seksuele houding te omarmen op 21 maart, wanneer de heersende zon je 8e huis van seks verlicht. Maak je klaar om controle te nemen als nooit tevoren tijdens deze transit. Geniet van intimiteit op 26 april wanneer de zon in Taurus samenkomt met Uranus in sexy Taurus. Bouw de spanning op door vaak met jouw beoogde partner te flirten en sta open voor een paar aangename verrassingen tijdens deze spannende transit. Richt je energie opnieuw vanaf 15 augustus wanneer de liefde heersende Uranus retrograde gaat in Taurus. Het leven lijkt misschien iets minder opwindend terwijl de planeet van innovatie achteruit gaat, dit is een tijd om terug te gaan naar de basis om jouw ervaringen te verbeteren. Oefen kegel-oefeningen om je orgasmen te verbeteren en opnieuw verbinding te maken met je lichaam.

Maagd 23 augustus tot 22 september

Je bent op een plek om romantisch te worden, Maagd. Neptunus, je romantische heerser, beweegt zich voor heel 2020 door gevoelige Vissen, waardoor je met escapistische fantasieën kunt spelen. Ontdek wat je opwindt tijdens deze zoete transit. Vergeet niet dat je hersenen je grootste geslachtsorgaan zijn, want geestige Mercurius regeert Maagd. Je denken verschuift naar vleselijk plezier vanaf 19 maart wanneer de zon je 8e huis van seks belicht. Saturnus, je plezierheerser, komt vooruitstrevend Waterman op 21 maart. Maak je klaar voor een klein experiment op 31 maart wanneer seksregerende Mars in Waterman samenkomt met gelukzalige Saturnus in Waterman. Bescherm je energie vanaf 9 september wanneer Mars, je seksuele heerser, retrograde gaat in Ram. Het kan een grotere uitdaging zijn om de bal aan het rollen te krijgen tijdens deze transit, maar je moet rusten en opladen tot de actieplaneet op 28 november direct beweegt.

Weegschaal 23 september tot 22 oktober

Je straalt natuurlijk vertrouwen uit, Weegschaal. Geregeerd door Venus, wordt je teken geassocieerd met alle dingen die mooi en liefdevol zijn. Je bent klaar om de hitte op te voeren vanaf 20 april wanneer de zon je 8e huis van seks oplicht. Het is tijd om wat extra zorg en aandacht te eisen tijdens deze transit.

2019 was een jaar waarin je heersende planeet direct bewoog, en het is tijd voor jou om te vertragen en te herstellen vanaf 13 mei. Regerende Venus gaat retrograde in Gemini tot 25 juni, je inspirerend om een ​​stap terug te doen en te overwegen of aan jouw behoeften wordt voldaan . Krijg je t wat je van jouw partners wilt? Weegschaal regeert de onderrug, dus update je seksuele voorspel routine met een gerichte rugmassage. Je energie koelt een beetje af vanaf 14 mei terwijl de liefde regerende Jupiter retrograde gaat in gedisciplineerde Steenbok. Let goed op hoe je jezelf tot een orgasme brengt tot 12 september wanneer Jupiter direct gaat.

Schorpioen 23 oktober tot 21 november

Je bevelt respect in de slaapkamer, Scorpio. Heersende Pluto beweegt dit jaar door ijverige Steenbok en geeft je een sfeer van controle en mysterie. Je zelfverzekerde aard is gedeeltelijk te wijten aan je bewustzijn van je seksuele organen, die worden geregeerd door Schorpioen. Bereid je voor op een dag van intieme gelukzaligheid op 2 februari wanneer de liefde regerende Venus in Vissen sextielen regerend Pluto in Steenbok. Je kunt vanaf 20 mei bewonderaars uit je professionele netwerk aantrekken wanneer de statusbepalende Sun door je 8e huis van seks gaat – zorg ervoor dat je geen grenzen overschrijdt waar je niet uit kunt komen. Leer om betere grenzen voor jezelf te stellen vanaf 25 april, wanneer regerend Pluto retrograde gaat in Steenbok. Nu is het tijd om je verlangens beter te begrijpen waardoor je drijft. Omarm deze tijd om je schaduw-zelf te leren kennen tot 4 oktober wanneer Pluto direct gaat.

Boogschutter 22 november tot 21 december

Je voelt je aangetrokken tot mensen die je snelle tempo kunnen bijhouden, Boogschutter. Je teken regeert dijen, heupen en billen en symboliseert kracht en snelheid. De sleutel tot het beheer van deze energie is tijd maken voor rust, terwijl liefde die Mercurius regeert retrograde gaat. Sta jezelf toe om te genieten van stilte en solo te spelen terwijl de messengerplane omgekeerd beweegt van 16 februari tot 9 maart, 18 juni tot 12 juli en 13 oktober tot 3 november. Je bent klaar om de eerste zet te doen op 7 april, wanneer romantisch Mercurius in Vissen sextielen met heersende Jupiter in Steenbok. Je krijgt een uitbarsting van inzicht vanaf 20 juni, wanneer de zon je 8e huis van seks oplicht. Gebruik deze periode om naar je behoeften te luisteren en tijd te maken voor zelfgenot. Analyseer wat je het meest bevalt terwijl regeren over Jupiter retrograde gaat in Steenbok van 14 mei tot 12 september. Deze goedaardige planeet moedigt je aan om te groeien zodat je betere ervaringen met je partners kunt creëren.

Steenbok 22 december tot 19 januari

Je bent een sukkel voor zoet gepraat, Steenbok. Communicatiebepalende Neptunus beweegt zich door heel 2020 in gevoelige Vissen en beïnvloedt jou om taal te gebruiken om aan je behoeften te voldoen. Geef dit jaar prioriteit aan het vaststellen van basisregels met jouw seksuele partners, zodat je je veilig en veilig de slaapkamer kunt betreden. Ben je op zoek naar de beste nachten om druk te worden? Markeer de volle manen van 2020 in je kalender, terwijl de maan je romantische kant regeert. Gebruik deze briljante fasen om je seksuele energie te helpen omleiden. Uitspraak Saturnus inspireert je om nieuwe posities en seksspeeltjes te testen vanaf 21 maart, wanneer hij verhuist naar avontuurlijke Waterman. Zorg ervoor dat je duidelijk bent over je verwachtingen van seksuele partners vanaf 22 juni, wanneer spraakzaam Neptunus retrograde beweegt in Vissen. The Sun verlicht je 8e huis van seks op 22 juli en helpt je om actiever na te denken over je sensuele kant.

Waterman 20 januari tot 18 februari

Mensen voelen zich dit jaar aangetrokken tot je energie, Waterman. Heersende Uranus beweegt zich door heel 2020 door sensuele Taurus en biedt jou een gezonde mix van betrouwbaarheid en intrige. Je zou kunnen worden overgeheveld om afstand te doen van een beetje van je controle met partners, zoals Waterman knieën, benen en enkels regeert. Misschien wil je spelen met het idee van onderwerping of experimenteren met licht touwspel, als een directe oppositie voor je behoefte aan onafhankelijkheid. Je hebt een goed idee van wat je partner op 22 februari wil als de Zon in aanhankelijke Vissen sextiles Uranus in sexy Taurus. Let goed op wat je lichaam nodig heeft vanaf 15 augustus wanneer regerend Uranus retrograde beweegt in Taurus. Stem jouw seksuele routines af en ontdek wat jou opwindt tot 14 januari 2021, wanneer Uranus direct beweegt. De liefde-regerende zon verlicht je 8e huis van seks op 22 augustus, waardoor je je meer bewust wordt van hoe je je fysieke en emotionele behoeften aan intimiteit kunt uiten.

Vis 19 februari tot 20 maart

Je werkt vaak om het geluk van anderen in evenwicht te brengen, Vissen. Overweeg hoe je jezelf beter kunt dienen terwijl je regeert over Neptunus dat het hele jaar door in Vissen leeft. Het is belangrijk om te onthouden dat je verlangens en emoties ertoe doen – word je verzorgd en erkend? Breng je zelfvertrouwen naar boven door jezelf te trakteren op doe-het-zelf pedicures in 2020, omdat Vissen zowel voeten als tenen regeert. Gun jezelf de tijd om te genezen tijdens de drie retrogrades die de liefde regeren van 16 februari tot 9 maart, 18 juni tot 12 juli en 13 oktober tot 3 november. Je merkt misschien dat je vanaf 22 juni een beetje minder flirterig wordt wanneer het regeren van Neptunus retrograde gaat in Vissen. Dit betekent niet dat je geen plezier kunt hebben, maar alleen dat je meer bewust moet zijn van met wie je je tijd doorbrengt. Je bent klaar om de controle opnieuw over te nemen wanneer Neptunus direct op 28 november beweegt.

Zorg ervoor dat je vanaf 22 september extra zorg draagt ​​voor je seksuele gezondheid, wanneer de wellness-regerende zon je 8e huis van seks belicht.

vrij vertaald van: https://www.refinery29.com/