Met deze volgende psychologische trucs zal jouw leven gemakkelijker worden en kan je beter omgaan met stressvolle situaties.

Ze zijn het lezen waard.

 1. Kauwgom kauwen of voedsel eten als je je zenuwachtig voelt. Het triggert een oer-deel van je hersenen die denken dat je niet in gevaar kan zijn omdat je eet.
 2. Als iemand is boos op je BLIJF kalm. Ze zullen waarschijnlijk nog veel bozer worden, maar zij zullen zich later schamen. Yeahhh, Karma
 3. Als je iemand een vraag stelt en je krijgt alleen maar een gedeeltelijk antwoord, houdt dan oogcontact en blijf stil. De persoon die antwoord zal aannemen dat het oorspronkelijke antwoord niet goed genoeg was, en ze zullen blijven praten. Try it, en je zal zien dat het werkt.
 4. Emotionele uitdrukkingen zijn een manier om emoties te veroorzaken. Als je gelukkig wilt voelen, glimlach zo breed als je kunt.
 5. NOOIT zeggen of schrijven: «Ik denk» of «Ik geloof». Het is hoe dan ook impliciet, en het klinkt als een gebrek aan zelfvertrouwen.
 6. Wees jezelf en wees overdreven blij en enthousiast om andere mensen te zien, de volgende keer dat zij jou zien, zullen ze waarschijnlijk veel gelukkiger en (nog) meer enthousiast over zijn. (Honden doen deze truc om ons de hele tijd!)
 7. Mensen hebben meer kans om in te stemmen met een kleinere gunst als ze eerder één of twee grotere hebben afgewezen.
 8. Veel fysieke effecten van stress zijn dezelfde als die van opwinding (bijvoorbeeld zware ademhaling, hart dat tekeer gaat, enz.) Als je jouw bedreigende situatie als uitdagend ziet, zal je stress opwinding worden.
 9. De meeste mensen kunnen het verschil tussen genialiteit en vertrouwen niet te vertellen. Als je lijkt alsof je weet wat je doet, hebben mensen de neiging om jou als expert te vertrouwen. Fake it, till you make it.
 10. Als je werkt in klantenservice, zet een spiegel achter je. Klanten zullen mooier en aardiger zijn, want niemand wil zichzelf zien als een eikel.
 11. Probeer om iemands oogkleur op te merken wanneer je hen ontmoet. Mensen voelen zich sneller vertrouwd als je ze recht in de ogen kijkt.
 12. Als je op een eerste date gaat, neem je date dan ergens spannends mee naar toe. Ze zullen jou associëren met dat spannende gevoel.

Meer date tips? Check out deze Tinder blogs:

Lees het oorspronkelijke Storieswithnonames.wordpress.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.