Iedere dag is een speciale dag, en dat hebben de bedenkers van de dag dan ook zeer serieus genomen. De dag van de baard, de dag van het ongeboren kind, de dag van broccoli, je kan het zo gek niet bedenken of er is een dag voor. Zo ook voor de konijntjes. Op 26 september, is het internationale konijnendag. En dat nemen wij bij LieveLieseLotte dan weer heel serieus.

Hoe het begon…

Bij de konijnen af..

Wil je net als Charlotte ook een avondje in bed blijven met je konijntje… dan zijn deze rabbits echt niet te versmaden…

Rabbit company

Als je de koning onder de konijnen wilt gebruiken, koop dan een rabbit van de Rabbit company. Goedkoop zijn ze zeker niet, maar plezier brengen ze zeker wel

The Thrusting Rabbit Hij ziet er uit als een “normale” rabbit. De kleur is net als het design nou niet iets om over naar huis te schrijven. Zeker niet gezien de aanschafprijs van deze vibrator, want deze ogenschijnlijke normale vibe kost bijna €184,-. Dat is serieus geld, maar hij is dan ook serieus lekker. Helaas kan je ‘m niet terugbrengen als hij niet bevalt, maar trust me, dat is bij deze ook echt niet nodig.

Miss Candy

Over lekker gesproken… Er is een nieuwe vibe shop in town… Miss Candy… en het snoepgoed dat ze verkoopt, dat wil jij zeker hebben. Bij haar hebben we een paar andere rabbits geselecteerd die niet van suiker zijn en je absoluut wilt uitproberen….

Shocking Pink & too hot to handle. Deze FLUSHED VERWARMENDE RABBIT VIBRATOR heeft een verwarmingselementje in de schacht die het vuur bij jou nog meer aanwakkeren. Goedkoop is ie niet, € 149,99 ex verzendkosten, maar lekker is ie wel. Waterproof en 12 standjes….

Kopstootje?

Deze stotende rabbit vibrator is met €97,95 ex verzendkosten, iets goedkoper, maar zeker niet minder lekker en wel stotend. Dus wil je een konijnenervaring die dichter in de buurt komt van de real thing dan is deze stotende vibe echt jouw toy. 15 verrukkeleijke standjes en ook in bad te gebruiken….

Deze adorable vibe verwent je op 7 verschillende standjes. Met zijn grote flexibele oren laat hij het je uitgillen totdat je niet meer wilt… of toch nog, een keertje dan….

Miss Candy Valvateen €52,95 ex verzendkosten

Deze OVO K5 RABBIT VIBRATOR is niet alleen een genot om naar te kijken. Schitterende vormgeving met dubbele clitorisstimulator vibreert de Ovo jou van hoogtepunt nar hoogtepunt. En dat al voor voor € 44,95.

Bonus rabbit

Als toegift wil ik je toch nog deze Every Girl G-spot Vibrator laten zien. Het liefst laten voelen want deze elegante rabbit bevredigt alle verlangen van Every Girl. Met 10 sterke vibratiestanden koop je een stukje ultieme tevredenheid voor € 74,95 ex verzendkosten maar inclusief genot.