water seks

Als je dan toch de hele dag thuis bent met je partner, en je toch nog niet naar de sportschool mag, is seks een goede, gezonde en vooral ontspannende manier om fit en gelukkig te blijven. Want dat seks gelukkig maakt, wist je natuurlijk al.

Lees hier alle sexy voordelen: Seks is gezonder dan superfood & Seks houdt je huid, haar en nagels mooi & Seks als ultieme calorieverbrander

Hier een aantal aangepast KamaSutra standjes waarbij je het meeste uit het Covid-19 virus kunt halen. De corona sekstips van LieveLieseLotte:

Ride it out

Ladies, get ready to ride out this coronavirus outbreak

Lady’s, get ready om deze uitbraak van het Corona virus uit te rijden. Over een eventuele lock-down heb je niets te zeggen, maar in de slaapkamer kan je de teugels in handen nemen. Als je de Corona-Cowgirl-positie wilt proberen, begin dan door je partner op zijn rug te laten liggen. Kniel met je rug naar hem toe, alsof je aan het bidden bent, en steek je scheenbenen onder zijn benen. Zonder al te veel slaapkameracrobatiek gaat dit standje een stuk de diepte in.

Covid-69

 You may be in quaratine, but that doesn't mean you can't have the time of your life in the bedroom

Misschien zit je in quarantaine, of misschien wil je even een break van het thuiswerken. Dat kan met de Covid-69. De meeste mensen kennen de sekspositie “de 69”, zo niet, lees dan nu Stadje 69.

Deze variant op de lekkere klassieker is gericht om één persoon de tijd van zijn leven te geven. Hoe gaat het in zijn werk? Een partner ligt op de borst van de ander op zo’n manier dat de intieme delen dichtbij de mond van de ander rusten. De ‘gever’ heeft volledige toegang tot alles wat hij of zij zou willen verkennen, terwijl de ‘ontvanger’ achterover leunt en geniet van de sensaties.

Snelle Jelle

This fast-paced sex position is just what you need before reaching for your work laptop in the mornings

Een quickie is precies wat je nodig hebt voordat je ’s morgens je laptop erbij pakt om thuis te werken. Want het beste aan thuiswerken, is natuurlijk dat je meer tijd over houdt. Tijd die je normaal in je auto, bus of op de fiets zat, kan je nu gebruiken om samen in bed te genieten. Even snelle seks is een goed begin van de werkdag, het zorgt ervoor dat je scherper en geconcentreerder werkt. Dus hup, hup, waar wacht je op.

Doe maar normaal

If you're feeling flexible, give The Sanitiser Pump a go - it will be worth it

Deze positie kent veel verschillende namen, cow-girl, paardrijden, maar hoe je het ook noemen wilt, het is een lekkere positie om de controle helemaal op je te nemen. Jij bepaalt het tempo, de diepte en de stoten… just the way you like it. Enne, wil je wat variatie, dan draai je om en ben je als ‘reverse cowgirl’ nog steeds in control….

Woef Woef

The Deep Clean hits all the spots that are usually hard to reach

Doggy style kennen we allemaal, en zeker in deze tijden dat we toch wat afstand van elkaar moeten houden, is dit een lekker standje. Vermijd de verspreiding van de ziektekiemen met deze gouwe-ouwe. Perfect om mond-op-mond-contact te vermijden.

vrij vertaald nar: The Sun

#hormonen #hormoneninbalans #energie #stress #menstruatie #leefstijl #fertiliteit #vrouwen #gezond #hormoonbalans #gezondeleefstijl #gezondeten #overgang #vruchtbaarheidsproblemen  #burnout #oestrogeen #fysiek  #mentaal #menopause #andfabulous #vrouw #fifty #midlifewoman #lekkerinjevel #midlifecrisis #midlifewomen #midlife #plus #womenempowerment #fiftyandfabulous #newera #years #flyyourownflag #midlifewoman #overfifty #midlife #midlifestyle #midlifeblogger #andfabulous #midlifecoach #midlifeinfluencers #womenover #menopause #aginggracefully #midlifecrisis #midliferevolution #midlifemom #plus #perimenopause #agelessstyle #ageisjustanumber #midlifewisdom #agepositive #bestager #midlifeadventures #woman #fortylicious #Fiftylicious #kamasutra #sex #sexshop #love #amor #sexy #a #produtoseroticos #viral #orgasmo #kamamax #sexo #prazer #ubatkuat #kamamaxbooster #like #likeforlikes #pleasure #tahanlama #prazeradois #produtossexshop #niter #gambiremas #hot #sexologia #pasion #likes #amoresexo #kamamaxmalaysia