he is just not that into you
  1. In het begin van een relatie is niet ongewoon dat je soms even afstand neemt, maar een reeeks aan vreemde excuses waarom hij out of reach is, is een teken dat hij niet zo into you is.
  2. Geen tijd is geen prioriteit.
  3. Als hij comfortabel genoeg is om met je te praten over andere vrouwen, dan is er een grote kans dat hij niet into you is.
  4. Hij wil geen tijd doorbrengen met jouw vrienden en/ of familie.
  5. Hij is kritisch over jou, over jouw persoonlijkheid, uiterlijk of je levenstijl. Dat is een teken dat hij meer gericht is op wat er niet “goed” is, dan op wat er wel “goed” is.
  6. De relatie is meer fysiek dan emotioneel.
  7. Hij is altijd met zijn telefoon bezig.
  8. Hij vraagt nooit naar je dag. Op zich niet erg, maar hij zou toch wel enige interesse moeten hebben in wat er zich in jouw leven afspeelt en wat jou bezighoudt.
  9. Jij bent degene die meestal het initiatief neemt. Hij heeft moeite met tijd voor je te maken. Druk, druk, druk, is geen goed teken. zie punt 2.

Verspil geen tijd aan zo’n man en geef je hart aan een man die wel geïnteresseerd is in wie je bent en je accepteert zoals je bent.

“Het leven is al moeilijk genoeg zoals het is zonder het kiezen voor iemand die het allemaal nog moeilijker maakt.”― Greg Behrendt, He’s Just Not That Into You: The No-Excuses Truth to Understanding Guys

Leestip: Nederlands van 2009, naar de gelijknamige film He is just not that into you

Lees hier het originele artikel: not-that-into-you

 

Meer lezen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *