Tinder LieveLieseLotte

10 Tinder Tips waar je wat aan hebt

Profielfoto 1

De eerste foto moet een super-foto zijn! We hebben allemaal wel één foto waar we onszelf ongelooflijk mooi vinden. Deze moet wel recent zijn. Geen rimpelloze foto’s van 20 jaar geleden, of je moet nu strak staan van de botox, anders is dat echt een no-go.

Profielfoto 2

Mannen scoren beter als ze niet lachen en wegkijken, terwijl vrouwen juist beter scoren als ze wel lachen en rechtstreeks in de lens kijken. Kennelijk vallen vrouwen voor een vleugje mannelijke mysterie.

Profiel

Lees de profieltekst, het zegt veel over je toekomstige date, ook als er niets staat, zegt dat iets, heeft hij/zij dan helemaal niets te vertellen over zichzelf?

Swipe

Het begint met swipen. En vooral veel, heel veel naar links schuiven. Want de hoeveelheid mannen die met ontblote bierbuik op een klapstoeltje voor de caravan zit, halfnaakt zijn net-gevangen snoekbaars toont of semi-sexy op de motorkap van zijn auto is gekropen, is schrikbarend. Met nadruk op schrik.

Match

Tinder maakt 12 miljoen matches per dag, alleen betekent een match nog geen date. Lijsten vol met matches die allemaal geen initiatief nemen om de eerste zin te typen, is redelijk kansloos.

Chat

Je weet al na een paar chats wat voor soort “Tinder” het wordt. Natuurlijk kan de koers altijd nog gewijzigd worden, maar vaak is het begin van de chat veelzeggend voor het vervolg.

Facebook

Facebook laat de beste en leukste momenten in je leven zien, dus als zijn profiel saai, nietszeggend of zuur overkomt, bereid je dan maar voor op een duffe date.

Facebook II

Kijk ook even naar je eigen Facebook tijdslijn en verberg wat je toekomstige date nog niet hoeft te zien of te weten.

Bellen

Voordat je afspreekt, bel met elkaar. Tenslotte wil je voorkomen dat jouw Mr of Mrs Swipe Right een onuitstaanbare stem heeft, of lacht als een fietsband die langzaam leegloopt.

Date

Hoe leuk hij / zij ook lijkt, er is altijd een kans op een teleurstelling. Daarom kan je voor de eerste date beter afspreken voor een drankje dan voor een diner. Dan zit je er niet een hele avond aan vast.

Meer lezen? Voorproefje van de TinderSurvivalGids

De Tinder Survival gids, het e-boek Nu voor maar 0,99 cent met kortingscode: LIEVELIESELOTTE

& deze blogs:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.