,

10 bijzondere feitjes over seks die je echt nog niet wist

Sex is good, facts are better!

Dus hoe leuk zijn seksfeitjes die je waarschijnlijk nog niet wist?

Hier lees je 10 verrassende seks feiten.

1. Seks is super gezond

Ben je ook zo bezig met je gezondheid? Gezond eten en genoeg bewegen? Doe dat ook in de slaapkamer. Seks geeft je immuunsysteem een enorme boost, het verlaagt de bloeddruk, verminderd pijn en is het middel om je stressniveau omlaag te krijgen.

2. Kokosolie ook in de slaapkamer

Dat kokosolie super gezond is, wist je waarschijnlijk al. Je kan er mee koken, je tanden mee poetsen om gaatjes tegen te gaan, als crème gebruiken bij een droge huid, maar ook als glijmiddel is kokosolie het aangewezen middel. Want wist je dat kokosolie ook schimmelwerend werkt

3. Lesbo’s doen het beter

Als hetero vrouw kom je hopelijk vaak over de finishlijn. Toch bereiken mannen vaker het hoogtepunt. Maar dat is nog niets vergeleken bij de lesbiennes die met 74,7% van de tijd tot een climax komen. Hoe meer je je aandacht richt op andere zaken dan penetratie, hoe groter de kans is op een hoogtepunt.

4. De social media check

Wat doe jij na een leuke vrijpartij? Natuurlijk wordt er nog gekust en geknuffeld maar daarna gaan velen van ons online niet om een foto te plaatsten maar om te checken wat ze het afgelopen uur(?) gemist hebben.

5. Wij hebben meer seks

Je zou denken dat het mannelijke geslacht vaker seks heeft dan vrouwen. Dat blijkt niet waar te zijn. Mannen hebben over het algemeen 17% minder seks dan vrouwen. Wie had dat gedacht?

6. Meer en langer

Niet alleen hebben we vaker seks, ons orgasme duurt ook langer. Een vrouwelijk orgasme neemt 14 seconde meer tijd in beslag dan de mannelijke variant. Zij hebben maar 6 seconde te genieten van hun hoogtepunt.

 7. Seks is leuk, liefde is beter

Liefde zorgt voor betere seks. Hoe verliefder je bent, hoe blijer je in de slaapkamer bent. De vlinders zorgen ervoor dat je voor jouw gevoel de beste seks ever hebt.

8. Bizarre hoogtepunten

Vele wegen leiden naar Rome. Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen het meest opgewonden raken van het kijken naar blote al dan niet vrijende lichamen van zowel mannen als van vrouwen. En daar hoef je niet gay voor te zijn. Ook komt Nipplegasms, het krijgen van een orgasme door tepelstimulatie vaker voor dan je misschien denkt. Door de stimulatie komen er bepaalde stoffen vrij die tot een orgasme kunnen leiden. Wellicht het proberen waard.

9. Regelmatige cycli

Wist je dat seks kan leiden tot een regelmatige cycli? Als je niet de klok gelijk kan zetten op je menstruatie, is dit de beste manier om er meer structuur in te brengen. Je moet er dan wel ministens 1 keer per week actief zijn in bed.

10. Kopje koffie, glazenwasser?

Een orgasme in de ochtend geeft een enorme boost aan je dag. Toch verkiest ruim 51% van de 7.000 ondervraagde de voorkeur aan een kopje koffie. Zou George Clooney dat bedoelen met Nespresso. What Else?

Nespresso. What Else?

Heb je ook leuke feitjes die je wilt delen? Reageer op mijn blog of mail mij op info@LieveLieseLotte.nl

Tot schrijf!

meer lezen? Wat dacht je van 8 hoogtepunten om het uit te schreeuwen?