LieveLieseLotte is een van de blogster van het bloggerscollectief Stories With No Name. In 2016 is de Tinder survival gids gepubliceerd. Momenteel wordt er gewerkt aan een geupdate versie, inclusief de superswipe en de betaalde extraatjes. Daarom is de ‘oude’ versie nu met € 6,95 korting.

Bestel ‘m hier met kortingscode: LieveLieseLotte en betaal slechts €10,-.

Inhoudsopgave:

Voor wie & waarom                              5

“No. No. Definitely no. No. No. Oh.  6

Het Tinder leereffect                            8

Tinder in 10 stappen                            11

Date-tips voor beginners                    38

10 soorten Tinder mannen;                39

Tot Slot                                                   44

10 x Tinder weetjes                              45

10 x Tinder stories                               48

After Tinder                                           91

VOOR WIE?

Dit boekje is voor iedere Tinderella, ‘ex’ of ‘to be’. Een handlei- ding om de weg te vinden naar Mr. Swipe Right in de wirwar die Tinder heet, of voor die enkeling die (nog) geen Tinder profiel heeft maar in vuur en vlam staat van nieuwsgierigheid.

WAAROM?

Je leest hoe je in 10 stappen succesvol kan Tinderen. Je leert de verschillende soorten Tinder mannen kennen en hoe je het beste met ze om kunt gaan. Je krijgt de 10 grappige Tinder weetjes, en last maar not least, 10 waanzinnig mislukte Tinder dates.

NO. NO. OH. WELL. MAYBE. NO. NO. OH EAH…

Je denkt iedereen doet het. Het is tenslotte ook makkelijk. Je hoeft alleen maar de app te downloaden. Inschrijven is dan één druk op de knop. Je wordt gekoppeld aan je Facebook-account. Niet schrikken, Tinder publiceert echt niets op je tijdslijn. Dus hup dan maar. Fotootje toevoegen, leeftijd en afstand instellen en ready to flirt. En dan kunnen er twee dingen gebeuren:

  • Je ontmoet de liefde van je Je ziet zijn foto en de vlinders fladderen er lustig op los. Tinder bedankt en off you go.

Of:

  • Je raakt verslaafd aan het Zoals je vroeger uren voor de tv aan het zappen was, op zoek naar dat ene leuke tv-programma, zo swipe je nu avonden vol op zoek naar die ene leuke man.

En dan kunnen er weer twee dingen gebeuren:

  • Je bent linkshandig en op de 100 man gaat er maar eentje naar rechts en die blijkt nu net geen match te zijn, dus swipe je door en loop je het risico op een Tinderarm.

meer lezen? Bestel ‘m hier met kortingscode: LieveLieseLotte