vibrators

Waarom een challenge?

Er zijn een aantal dingen die onze manier waarop we seks hebben belemmeren en ons denken is daar een van. Als je er tegenop gaat zien, dan wordt seks een ander ding op je al veel te lange 2do-lijstje. Een andere grote wegversperring om te genieten van seks is communicatie. Een van de grootste doorbraken die je 21 dagen kunt tegenkomen, is dat je de kans hebt om echt over belangrijke dingen te praten. Jij wordt op een speelse manier uitgedaagd om met je partner te praten over hoe je het seksleven het liefst wilt hebben, wat je leuk en lekker vindt, en wat je nerveus maakt.

De centrale vraag in deze challenge is: “Wat kan ik doen om mijn seksuele relatie te verbeteren?”

In plaats van te hopen dat je partner zal veranderen of dat het vanzelf beter wordt. We gaan kijken wat jij kan doen om weer intiem te worden met je partner. Natuurlijk heb je daar ook je partner bij nodig, maar de sleutel van deze challenge ligt bij jouw denkwijze. Als jij lekker in je vel zit, positief over seks denkt, komt de rest vanzelf. En daar is deze challenge voor, om ervoor te zorgen dat je na 21 dagen geniet van je lijf en van het fysieke, emotionele en spirituele samenzijn.

DAG 1 CHALLENGE; NULMETING

Het belangrijkste van deze challenge is dat jullie beiden geloven dat seks voor jullie allebei even plezierig moet zijn, en dat het jullie dichterbij elkaar brengt. Begin ermee om die vraag aan je partner te stellen. Maar ik ga ervanuit dat in iedere (gezonde) relatie het voor beide partners even belangrijk is dat jullie allebei genieten van seks.

Vaak zijn het de vrouwen die hun genot onderschuiven aan dat van hem. Maar er zijn ook mannen die het seksuele aspect van de relatie juist niet zien zitten. Ook voor die vrouwen kan deze challenge een eyeopener zijn. Praat met elkaar over hoe een geweldig seksleven op elk van deze drie gebieden er praktisch voor jullie uit zou zien. Waar streeft je naar? Wat vinden jullie allebei leuk?

Je hoeft nog niet te begrijpen hoe je daar komt. Dat komt wel! Het belangrijkste is dat jullie je beide committent om nader tot elkaar te komen door seks. Vind je het lastig om dit met je partner te bespreken in dit vroege stadium van de challenge? Vul dan alleen jouw deel in en dat van je partner komt dan op een later moment.

Koop het hier: STORIES WITH NO NAME

#hormonen #hormoneninbalans #energie #stress #menstruatie #leefstijl #fertiliteit #vrouwen #gezond #hormoonbalans #gezondeleefstijl #gezondeten #overgang #vruchtbaarheidsproblemen  #burnout #oestrogeen #fysiek  #mentaal #menopause #andfabulous #vrouw #fifty #midlifewoman #lekkerinjevel #midlifecrisis #midlifewomen #midlife #plus #womenempowerment #fiftyandfabulous #newera #years #flyyourownflag #midlifewoman #overfifty #midlife #midlifestyle #midlifeblogger #andfabulous #midlifecoach #midlifeinfluencers #womenover #menopause #aginggracefully #midlifecrisis #midliferevolution #midlifemom #plus #perimenopause #agelessstyle #ageisjustanumber #midlifewisdom #agepositive #bestager #midlifeadventures #woman #fortylicious #Fiftylicious