RESET JOUW SEKSLEVEN IN 21 DAGEN

Seks is nummer één waar paren over vechten. Voor sommige stellen is seks een enorme bron van conflict, angst of pijn geworden. Seks of het niet hebben ervan of er geen plezier aan beleven heeft invloed op onze identiteit, ons gevoel van eigenwaarde en ons vertrouwen in onze relatie. Het heeft het potentieel om je uit elkaar te halen, of juist dichterbij elkaar te brengen.

LieveLieseLotte.nl’s doel met dit e-boek is dat jullie je dichter bij elkaar zullen voelen en dat je oprechte intimiteit bij elkaar voelt.

LieveLieseLotte.nl

is een sexy en stylish online magazine met als missie om vrouwen seksueel bewuster te maken. Seks is gewoon lekker en daar hoeven geen taboes over te zijn. Er zijn nog te veel vrouwen die zich schamen voor hun lichaam en voor hun lusten. Stop daarmee! Je bent mooi! Ook al heb je misschien (nog) niet een killer body, je bent echt, puur en on-photoshopt. Laten we trots zijn op onze vrouwelijkheid, op ons lichaam en ervan genieten in alle mogelijke vormen. Erover schrijven, lezen en het doen is een genot en niets om ons voor te schamen.

Dus laat je verrassen, enjoy and spread the word, want het leven is te leuk om je te verstoppen onder de lakens.

“THE TRAGEDY OF LIFE IS NOT DEATH BUT WHAT WE LET DIE INSIDE US WHILE WE LIVE!”

www.LieveLieseLotte.nl ©

21 DAGEN RESET

Is dit e-boek iets voor mij?

Dit e-boek is geschreven voor vrouwen die hun seksleven een boost wil geven, die de intimiteit missen, die (weer) willen genieten van seks en die vooral hun seksuele relatie willen verbeteren. Want in deze challenge kom je dichterbij jezelf, je lichaam en je partner te staan.

Het is geschreven vanuit het perspectief van de klassieke man-vrouw relatie. Niet om te discrimineren of te stigmatiseren, gewoon omdat het makkelijker schrijft. Als je in een ander soort relatie zit, vervang je het woordje man gewoon door een woord dat beter bij je past. Dat geldt ook voor de vrouwen waarvan het de man is die seksloos in de relatie zit, draai de rollen om en sla over wat voor jou niet van toepassing is, of laat je man de challenge doen.

Het belangrijkste aan deze challenge, als je het echt wil laten slagen, is de intentie! Want als je niet de intentie hebt om een beter seksleven te krijgen dan is deze challenge zinloos. Het begint met de wens om een beter seksleven te hebben, zonder dat, hoef je er niet eens aan te beginnen.

Dus….

Heb je een prima seksleven en wil je daar niets aan veranderen of verbeteren?

– Koop een ander boek.

Maar als je je seksleven wilt resetten, boosten, ervan wilt genieten?

– Doe dan mee aan deze challenge.

Dit e-boek is iets voor jou, als….

En dat wel wilt veranderen!

Hoe werkt de challenge?

In deze 21 dagen word je uitgedaagd om op een andere manier naar seks, je man en je eigen lijf te kijken. Elke dag heeft een ander onderwerp en een nieuwe opdracht. Er gelden geen harde spelregels, alleen richtlijnen die ervoor kunnen zorgen dat je je meer verbonden voelt met jezelf en je partner.

Het beste is om de uitdagingen in volgorde uit te voeren, maar voel je vrij om hier en daar iets om te wisselen of zelfs over te slaan. Misschien heb je soms een beetje aanmoediging en wat tijd nodig om de nieuwe dingen te verwerken en aan het leren, werk dan gewoon in jouw eigen tempo. Het is wel de bedoeling om de oefeningen in de praktijk brengen, dat is veel effectiever dan er alleen over lezen.

Voel je vrij om een time-out in te lassen om te evalueren, de balans op te maken en vervolgens weer door te gaan. Want het is natuurlijk niet de bedoeling om op te geven.

“IT’S A SLOW PROCESS BUT QUITTING WON’T SPEED IT UP!”

Deze challenge werkt alleen als je

Je wilt je meer ontspannen, zelfverzekerder en positiever voelen over seks. NIET VOLLEDIG ontspannen, VOLLEDIG zelfverzekerd of VOLLEDIG positief over seks. Zet jezelf niet onder druk. Heb een open geest, een positieve houding en probeer het. Tenslotte kost dit e-boek het niet meer dan een heel brood.

Deze challenge is een verkenning; naar jezelf, je lichaam en naar de intimiteit met je partner.

Wat gaan we doen in deze challenge?

Om seks vanuit een positiever daglicht te zien, zijn er drie aspecten van intimiteit die aandacht nodig hebben:

Echte intimiteit draait niet alleen om het fysieke, maar juist om de spirituele en de emotionele connectie. Seks zorgt ervoor dat je je op alle drie de vlakken verbonden voelt met je partner. Toch stoppen we vaak met seks, helemaal of gedeeltelijk, zeker in langere relaties. 40% van de stellen hebben minder dan eens per week seks. En als je het wel hebt, voelt het niet voor iedereen even plezierig.

Bij seks geven we uiting aan al onze gevoelens, dat maakt seks uniek. Maar wat als seks overweldigend zou moeten zijn, en dat niet is wat je ervaart? Misschien speelt je verleden mee, of je opvattingen, of misschien vind je het moeilijk om ‘aanwezig’ te blijven wanneer je de liefde bedrijft. In deze 21 challenge gaan we deze problemen bespreken en manieren ontdekken om de echte vrijheid te vinden die bij seks hoort.

Want….seks zou geweldig moeten zijn; fysiek, emotioneel en spiritueel.

Koop het hier: STORIES WITH NO NAME

Liefs,

LieveLieseLotte.nl

Of like us on Facebook & Insta.

Mail kan ook: info@LieveLieseLotte.nl

LieveLieseLotte.nl ©

#ResetJouwSeksleven #SeksChallenge #Kamsutra #Mastrubatie #ZininSeks #hormonen #hormoneninbalans #energie #stress #menstruatie #leefstijl #fertiliteit #vrouwen #gezond #hormoonbalans #gezondeleefstijl #gezondeten #overgang #vruchtbaarheidsproblemen  #burnout #oestrogeen #fysiek  #mentaal #menopause #andfabulous #vrouw #fifty #midlifewoman #lekkerinjevel #midlifecrisis #midlifewomen #midlife #plus #womenempowerment #fiftyandfabulous #newera #years #flyyourownflag #midlifewoman #overfifty #midlife #midlifestyle #midlifeblogger #andfabulous #midlifecoach #midlifeinfluencers #womenover #menopause #aginggracefully #midlifecrisis #midliferevolution #midlifemom #plus #perimenopause #agelessstyle #ageisjustanumber #midlifewisdom #agepositive #bestager #midlifeadventures #woman #fortylicious #Fiftylicious