De wereld van erotica is groot, maar wij vrouwen hebben nog steeds een minderheid in deze sector. Op zoek naar vrouwen met dezelfde missie als LieveLieseLotte, kwam ik al snel uit bij de meiden van Pik Business, en dat is maar goed ook. Want jij kan nu een spectaculaire homeparty winnen van deze coole chicks…

Sexperts

Als tekstschrijver kan ik soms jaloers zijn op bepaalde kreten of termen, zoals deze. Sexperts! En ja, dat zijn Roos en Marilyn zeker. Sinds de lagere school zijn ze bff’s, twee hartsvriendinnen die als missie hebben om de taboes, die er nog steeds zijn, over vrouwen en seks te doorbreken. Daar moet echt iets aan gedaan worden, vonden ze en zijn ze Pik Business begonnen.

Vibraties alom

Tijdens de homeparty’s maken Roos en Marilyn sextoys toegankelijk en bespreekbaar. Zo hebben ze de Pik your toy party waar ze de laatste trends op het gebied van sextoys tonen. En die je kan winnen! Hier bij LieveLieseLotte.nl, zie onder.

Wil je beter worden in aftrekken of ben je al jaren op zoek naar die beroemde g-spot? Dan is de handjob factory echt iets voor jou. Ze geven ook door het hele land pub-quizes, en natuurlijk niet met de standaard algemene kennisvragen, maar sexy vragen die als je wint jou de titel sexpert kunnen opleveren.

Vibraties female-made

Naast alle homeparty’s, hebben ze ook nog een webshop waar je vibrerende producten kunt kopen, waaronder de sextoys designed by woman zoals:

  • het Japanse merk Iroha. De Tori vibrator, de Kushi en de Yoru zijn zeker niet aan de goedkope kant, maar hebben niet voor niets the felbegeerde red Dot Design Award gewonnen.
  • Je Joue is een Londens deluxe sextoy merk, dat vaak de pers heeft gehaald voor beste seksspeeltjes. Hun producten staan bekend om de lage frequentie trillingen die een diepe trilling geeft. Ook de G-KII, DUA en de FIFI zijn zeker niet de goedkoopste, maar kwaliteit kost nu eenmaal geld en het design mag er ook wezen.
  • Je Joue heeft ook een leuk zusje. Het bedrijf Ooh levert boxen die je doen glimlachen zoals deze What happens in Vegas
  • De No distance too far van OhMiBod is het maaksel van het echtpaar Suki en Brian Dunham. Een bedrijf dat is ontstaan doordat Brain met kerst zijn vrouw een vibrator en een ipod cadeau gaf. Waarom deze twee niet combineren, bedachten de ex-productmarketing van Apple. En OhMiBod werd geboren.
  • Nomi Tang is een Aziatische-Duitse onderneemster die prachtige en vooral ook stille vibrators heeft ontworpen. Wat dacht je van deze Better than chocolade?
  • Ook het merk 210th is woman-made. Sofie Rockland heeft met 210th een luxe, erotisch lifestyle merk op de markt gezet. Zowel de losse producten als de erotische boxen geven een hoop sensueel genot.
  • Jo for her heeft vrouwvriendelijke glijmiddelen en vaginale crèmes op de markt gezet. En voor de verdwaalde mannelijke lezer onder jullie. Verras je vriendin eens met deze suprise box, daar worden wij vrouwen blij van!

Quilty Pleasure

En of het nog niet genoeg is, staan de meiden van Pik Businnes ook op het Quilty pleasure festival. Met een geweldige stand vol met sexy speeltjes, workshops en te grappige spelletjes zoals piemelgooien en veel mer ludieke acties. Kortom, van de meiden van Pik Business gaan we nog veel horen. In ieder geval hier bij LieveLieseLotte.nl.

Lees ook: Women on a mission – Rianne S. – De vibrator koningin