Dildo’s en vibrators komen in veel verschillende soorten, kleuren, maten en prijsklassen. Voordat ik de 3 absolute must-haves beschrijf, wil ik eerst even het verschil tussen een vibrator en een dildo uitleggen.

Weet jij het verschil tussen een vibrator en een dildo?

Wist je dat…. Een dildo kan ook 
een vibrator zijn, 
maar een vibrator kan nooit een 
dildo zijn…

Dildo vs Vibrator

Voor het mannelijk geslacht zijn veel verschillende namen, maar in grote lijnen is de vorm gelijk. Natuurlijk is geen penis hetzelfde maar een rond of vierkant exemplaar bestaat niet. Een dildo heeft diezelfde vorm. Een vibrator kan allerlei vormen aannemen. Een vibrator vibreert. In welke vorm dan ook, er vindt een trilling plaats. Daarom kan een dildo wel een vibrator zijn en hoeft een vibrator, denk maar aan het hart- of eivorm, geen dildo te zijn. Oke, nu dat dat uit de weg is, gaan we kijken naar de lekkerste vibrators.

Go with the flow

Het is bijne kerst, girl. Dus verwen je zelf met een van deze waan-waanzinnige vibrerende lekkerheden. Niet voor in de boom, maar zeker voor eronder…

1. Rock till I hit the ground, Soundwaves rock me down

Het is echt verwennen 2.0 met deze LELO. Niet alleen is de Lelo stylish vorm gegeven, zijn de kleuren adembenemend, het is de must-have onder de vibrators. Deze Sona Cruise trilt door middel van sonische (geluids) golven je zo naar een hoogtepunt. Handig te bedienen met meerdere standen en met de cruise control aan voor een continue lekkere vibe. Deze Lelo is echt anders dan alle andere vibrators die je hebt gebruikt, zelfs met de luchtdruk vib is deze niet te vergelijken. De vibratiepatronen brengen echt een uniek ervaring die je ook echt wilt hebben… Oh, ja, en ook nog waterproof.

2. Ademnood, want de kans is groot..

Een zeer goede tweede is de luchtdruk vibrator. En dan wel deze… Womanizer.. want als je het toch doet.. doe het goed. Mooi vorm gegeven, niet onbelangrijk als decorstukje op je nachtkastje, maar more importantly je beste vriend in bed. Het enige geluid dat je hoort bij gebruik is het gekreun van jou… super stil brengt dit stukje geavanceerde techniek je tot ongekende hoogten. Kortom, het feestdagen cadeau wat je jezelf echt niet mag ontzeggen….

3. And I’ll take you there, Cause I’m the satisfier

Een luchtdruktechniek die je clit naar binnenzuigt in 11 standen. Nou, als dat je niet Hallelujah van de daken doet schreeuwen… In alle stilte intens genieten, that’s the spirit.  Voor jou en genot waarvoor je je prima even kan verexcuseren tijdens het kerstdiner. En buiten al de hoogtepunten is de Satisfyer ook nog eens lekker goedkoop…

Ps: is het je opgevallen dat de 3 headlines songteksten zijn? Leuk, toch? over beetje over de top?

Meer LieveLieseLotte lezen? Wat dacht je hiervan?