Let’s get wet!

De lente is gearriveerd en de zomer komt eraan… we trekken er met z’n allen weer op tijd… en als het net zo hot as hell als vorig jaar wordt, dan zoek je al snel verkoeling in het water. Ook al lijkt seks in het water verkoelend, het kan er best heet aan toe gaan…..

1. Wild Things 1 & 2 (2004)

Wil je een sexy triller, kijk dan naar Wild Things… een erotische triller die je echt gezien moet hebben… En niet alleen omdat ik mega fan ben van Matt Dillion, maar de spanning zowel letterlijk als figuurlijk en de verhaallijnen zijn naast deze super opwindende fragmenten echt de moeite van het kijken waard.

2. Alpha Dog (2006)

De film Alpha Dog zit zo boordevol erotische fragmenten dat het niet is toegestaan om zonder een speciaal veiligheidsmaatregel deze hier te tonen, dus… ga dat zien!

3. DARYL HANNAH IN SPLASH (1984)

Een klassieker, maar daardoor zeker niet minder opwindend. Kijk maar eens hoe zij een bad neemt…

4. Flashdance (1983)

Nog een klassieker. Niet dat alles wat oud is, goed is. Maar zeg nou zelf, is deze water scene ooit overtroffen?

5. Showgirls (1995)

Over de hot poolscene van Elizabeth Berkley is veel gezegd. Maar je moet de film en zeker deze scene zelf bekijken om te beoordelen hoe freaking hot dit is.

6. Swimming Pool (2003)

Ooit bekeek ik deze film met mijn schoonmoeder… een combinatie die niet aan te raden is… want whoa, deze film is steamy!

7. 40 YEAR OLD VIRGIN (2005)

Niet echt mijn film, maar deze sexy bath scene maakt een hoop goed, vind je niet?

8. 10 – Bo Derek (1979)

Ja, echt ik weet het… weer zo’n oudje… maar weet jij een spectaculairdere film scène van nu?