“Die geen enkele tint grijs in de titel heeft staan… 8 Kinky romans, geen hoogwaardige literatuur maar trashy erotische boeken die je doen zinderen. Opeens ook zo’n zin om te lezen? Hier is mijn top 8.

1. Het klassieke schrijvers stel

Anaïs Nin was een van de eerste vrouwen die erotica publiceerde. Zij schrijft over taboes op een literaire manier, opwindend zonder in grofheden te vervallen. In Venus Delta staan erotische verhalen die zij begin jaren ’40 tegen betaling schreef voor rijke opdrachtgevers. Haar zinderende relatie met Henry Miller is op een erotische manier verfilmd in Henry & June.

Meer erotisch films… lees deze 18 hot filmtips.

2. Boem is ho

Om even in de verfilmingen te blijven… De roman crash van de Engelse schrijver J. G. Ballard uit 1973 is door David Cronenberg in 1996 verfilmd. Het thema een auto-crash als seksuele fetisjisme.

3. Over de rand

Bad Behavior van Mary Gaitskill is een erotische boek uit 1988. Het is niet letterlijk verfilmd maar een van de verhalen heeft wel als voorbeeld gediend voor de film Secretary.

4. 50 x beter

The Crossfire series van Sylvia Day is als je into de 50 tinten bent, is dit een betere deal. Beter geschreven en zeker niet minder opwindend.

5. Een geheime club waar je bij wilt horen

Wil jij ook jouw wildste fantasieën werkelijkheid laten worden? Begin dan aan de boekenserie S.E.C.R.E.T. van L.M. Adeline … ik beloof je een opwindende lees uurtjes.

6. Spannend in meerdere opzichten

The girl in 6E van Alessandra Torre is een sexy thriller die je niet snel weglegt.

7. Een deel van een triootje

Losing it van Cora Carmack is het eerste deel van de bestseller triologie. Met een geode verhaallijn en een dosishumor lees het lekker weg…

8. Sexy talk

Ouderwetse 06-nummers kon je bellen voor een dosis dirty talk. Tegenwoordig chatten wij en voor wie dat sexy doet, is Vox herkenbaar en opwindend.

& Waarom geen 50 tinten? 50 Shades of Grey is only romantic because the guy is a billionaire. If he was living in a trailer, it’d be an episode of CSI” Yikyakapp oftewel, het verhaal kan dan opwindend zijn maar het is zoooo slecht geschreven dat ik er geen aandacht aan wil besteden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *