1. Fun Factory For your BFF

Op het nachtkastje ziet het er niet echt uit als een kunstwerkje, maar bij gebruik denk je daar echt anders over. Wat een Fun 2.0, dat wil je niet missen. De volta verwent je clitoris zoals je ook wilt dat je beste geniet. Usb oplaadbaar en waterdicht… wel een beetje duur presentje, maar iedere euro waard.. nee, niet voor gebruik in het zwembad…

2. Ook als je vriendin geen Sasha heet…

Een stuk goedkoper, zeker niet minder plezierig, maar wel heel anders. De Jil Sasha is meer dan een vibrator alleen, het is ook een stelletjes-toys voor meer dan het individuele genot. Synergie 2.0 zeg maar. Ontzettend flexibel, vibrerend en zowel plezier van voren als van achteren.

3. Deo, maar niet voor de geurtjes 

Klittra of Sweden komt met een deodorant roller die je doet laten zweten. Geweldig dus om ergens in je huis rond te laten slingeren… want wie zou er bedenken dat deze deo je doet laten zinderen. Druk deze vochtige natte bal tegen je clit, en je hebt eigenlijk geen man meer nodig.

4. Echo echoooooo

Svakom echo is something else… En je kan ‘m op je nachtkastje laten liggen en je kan ‘m in bed gebruiken voor vyerleidelijke hoogtepunten. Uren lang plezier in je eentje of met je partner met deze mooie en oh, zo lekkere desging vibrator.

5. Into 50 shades?

Ben je met je bestie naar de 50 shades movie geweest? Dan is dit een perfect en kinky cadeautje voor haar, waarover jullie zeker goede ervaringen kunnen uitwisselen. Ziet er ook nog mooi uit… maar niet om naar kantoor te dragen haha